Βασιλόπουλος κατά Σκουρλέτη…

"Δηλώνουμε ότι η δημοτική αρχή
θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο
συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας".


Μπορεί οι φαιδροί υπουργίσκοι του Τσίπρα να κάνουν τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη, πέφτοντας «στα τέσσερα» για να κάνουν τα χατίρια των εργολάβων της ιστορικής μνήμης, αλλά ένας δήμαρχος πολλών «κυβικών», όπως ο Άρης Βασιλόπουλος, δεν πτοείται. Σήμερα έβγαλε καυστική ανακοίνωση κατά του Σκουρλέτη που υπέγραψε την ΜΠΕ για την εταιρία του Μελισσανίδη, αγνοώντας παντελώς τις αιτιάσεις του δήμου. Αναλυτικά:

"Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε την περιβαλλοντική αδειοδότηση της Δικέφαλος Α.Ε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε μία πρωτοφανή θεσμικά κίνηση, το υπουργείο αγνόησε πλήρως όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, που έγιναν με γνώμονα την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ομαλή ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, δεν συμπεριελήφθη ουδεμία τροποποίηση αναφορικά με το ύψος του γηπέδου, την προστασία του άλσους, την κυκλοφορία, τη στάθμευση, καθώς και τη δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία έχει παραχωρηθεί το οικόπεδο. Ως εκ τούτου εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης από το ΥΠΕΝ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας".

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα Βασιλόπουλος κατά Σκουρλέτη…