Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

Στη Βουλή η δικογραφία κατά Σπίρτζη


Για τις παρανομίες στο "γήπεδο Μελισσανίδη"…


«Εχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον ν. 3126/2003 “Ποινική ευθύνη των Υπουργών“, όπως ισχύει, στις 13-09-2017, Ποινική δικογραφία που αφορά στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη».

Read more...

Μηνυτήρια αναφορά κατά Σπίρτζη και συνεργών. Πανικός στα επιτελεία…


Οι τακτικοί αναγνώστες της "Κόντρας" πρέπει να το υποψιάστηκαν από το δημοσίευμα του προηγούμενου φύλλου με τίτλο "Σπίρτζης και υπηρεσιακοί παράγοντες πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη - Ποιος έχει σειρά;". Ηταν γραμμένο σε "στιλιζαρισμένη" νομική γλώσσα, που παρέπεμπε σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς.

Read more...

Ηχηρότατο μήνυμα αντίστασης και δημοκρατίας


Η δημοκρατική Φιλαδέλφεια–Χαλκηδόνα μίλησε. Η μαζική παρουσία  συλλογικοτήτων, κατοίκων, αυτοδιοικητικών σχημάτων, πολιτικών οργανώσεων και προσωπικοτήτων έσπασε τον κλοιό της τρομοκρατίας και της σιωπής που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη μας.

Read more...

Μέτωπο υπεράσπισης της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης στην πόλη μας


Εδώ και ένα περίπου μήνα το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας βιώνει ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας και τρόμου.

Βανδαλισμοί δημοτικών κτιρίων, επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, τραμπουκισμοί εναντίον αιρετών και απλών πολιτών, ακόμα και επιδρομές σε σπίτια συγγενικών προσώπων αιρετών. Την ίδια στιγμή, μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με απροκάλυπτα φασιστικά χαρακτηριστικά, βρίσκεται ανενόχλητη απέναντι από το δημαρχείο και καθημερινά προβαίνει σε πράξεις βίας, απειλές και προπηλακισμούς αιρετών, υπαλλήλων του Δήμου και οποιουδήποτε πολίτη θεωρείται «αντιφρονούντας».

Read more...

Απέναντι στον Άρη Βασιλόπουλο αυτοί που μάζευαν ψήφους και τον… επαινούσαν!!!

Οι ΑΠΕΧΘΕΙΣ πολιτικοί που έκαναν ψηφοθηρία στο
πρόσωπο του Άρη Βασιλόπουλου εξαφανίστηκαν
προκειμένου να διαφυλάξουν τα παχυλά μηνιάτικα
που εξασφάλισαν μέσα στο… Μνημόνιο!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

22 Ιανουαρίου 2014, Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος είναι ο οικοδεσπότης εκδήλωσης με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Μνημόνιο». Ομιλητές, μεταξύ των άλλων, τα «βαριά ονόματα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυτοδιοίκηση Ρ. Δούρου και Σπ. Τζόκας. Ήμουν κι εγώ εκεί.

Read more...

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα