Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

Είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεχτεί να ξεφτιλιστεί με τέτοιο τρόπο;

Προχτεσινό δημοσίευμα φέρνει στο προσκήνιο τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για απόπειρα εκβίασης, παθητική δωροδοκία και οπλοκατοχή  πρώην υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Χάρη Τομπούλογλου ως… επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Στις 12 Απριλίου 2016 οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων φιλοξενούν την παρακάτω είδηση με τη σχετική φωτογραφία του σιδηροδέσμιου «πολιτικού παράγοντα»:

Κάθειρξη 8 ετών στον πρώην πρόεδρο του "Αγλαΐα
Κυριακού" Χάρη Τομπούλογλου

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών με αναστολή καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού", Χάρη Τομπούλογλου. Η υπόθεση αφορά στο «φακελάκι» των 25.000 ευρώ το οποίο φέρεται να ζήτησε για να μην κηρύξει έκπτωτη σε διαγωνισμό διαφημιστική εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την προώθηση του προγράμματος για την παιδική παχυσαρκία.

Read more...

Στη Βουλή η δικογραφία κατά Σπίρτζη


Για τις παρανομίες στο "γήπεδο Μελισσανίδη"…


«Εχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον ν. 3126/2003 “Ποινική ευθύνη των Υπουργών“, όπως ισχύει, στις 13-09-2017, Ποινική δικογραφία που αφορά στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη».

Read more...

Μηνυτήρια αναφορά κατά Σπίρτζη και συνεργών. Πανικός στα επιτελεία…


Οι τακτικοί αναγνώστες της "Κόντρας" πρέπει να το υποψιάστηκαν από το δημοσίευμα του προηγούμενου φύλλου με τίτλο "Σπίρτζης και υπηρεσιακοί παράγοντες πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη - Ποιος έχει σειρά;". Ηταν γραμμένο σε "στιλιζαρισμένη" νομική γλώσσα, που παρέπεμπε σε υποβολή μηνυτήριας αναφοράς.

Read more...

Ηχηρότατο μήνυμα αντίστασης και δημοκρατίας


Η δημοκρατική Φιλαδέλφεια–Χαλκηδόνα μίλησε. Η μαζική παρουσία  συλλογικοτήτων, κατοίκων, αυτοδιοικητικών σχημάτων, πολιτικών οργανώσεων και προσωπικοτήτων έσπασε τον κλοιό της τρομοκρατίας και της σιωπής που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην πόλη μας.

Read more...

Μέτωπο υπεράσπισης της δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης στην πόλη μας


Εδώ και ένα περίπου μήνα το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας βιώνει ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας και τρόμου.

Βανδαλισμοί δημοτικών κτιρίων, επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, τραμπουκισμοί εναντίον αιρετών και απλών πολιτών, ακόμα και επιδρομές σε σπίτια συγγενικών προσώπων αιρετών. Την ίδια στιγμή, μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με απροκάλυπτα φασιστικά χαρακτηριστικά, βρίσκεται ανενόχλητη απέναντι από το δημαρχείο και καθημερινά προβαίνει σε πράξεις βίας, απειλές και προπηλακισμούς αιρετών, υπαλλήλων του Δήμου και οποιουδήποτε πολίτη θεωρείται «αντιφρονούντας».

Read more...

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα