Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα

"Δεν ψηφίζουμε τη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ…"


Τρεις αντιπεριφερειάρχες είπαν "ΟΧΙ" στη Δούρου
για τη χρηματοδότηση του γηπέδου Μελισσανίδη.
Καταψήφισαν 29 περιφερειακοί σύμβουλοι...


Κοινή δήλωση καταψήφισης κονδυλίων του προϋπολογισμού 2018 της Περιφέρειας Αττικής εξέδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γεώργιος Γαβρίλης, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Αγγέλικα Σαπουνά και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος.

Read more...

Με μεθόδους μαφίας προσπαθούν να τρομοκρατήσουν αυτούς που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το γήπεδο Μελισσανίδη


Στις 3 Ιούνη του 2014, κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, απ’ αυτούς που συμμετείχαν στις πρώτες τοπικές διεργασίες με στόχο την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος σε βάρος της πόλης και του άλσους της, βρήκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μια σφαίρα, τυλιγμένη σε ένα σημείωμα που έγραφε: «Εχεις και μια κόρη ε; / ΑΕΚ» (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ).

Read more...

Και δεύτερη αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας Μελισσανίδη


Στο Διοικητικό Εφετείο


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, εκτός από την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσαν στο ΣτΕ 56 πολίτες ζητώντας την ακύρωση της διάτρητης άδειας για το γήπεδο Μελισσανίδη, έχει κατατεθεί και δεύτερη αίτηση ακύρωσης. Η αίτηση αυτή έχει κατατεθεί στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και αφορά την ακύρωση της έγκρισης δόμησης και της άδειας δόμησης του γηπέδου Μελισσανίδη, καθώς και κάθε συναφούς διοικητικής πράξης.

Read more...

Στη Βουλή η δικογραφία κατά Σπίρτζη


Για τις παρανομίες στο "γήπεδο Μελισσανίδη"…


«Εχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώμα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και τον ν. 3126/2003 “Ποινική ευθύνη των Υπουργών“, όπως ισχύει, στις 13-09-2017, Ποινική δικογραφία που αφορά στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη».

Read more...

Η δικαστική απόφαση για την παράνομη άδεια


Δεν πρόλαβε να δημοσιευτεί το ρεπορτάζ μας για τη δικαστική απόφαση που έκρινε ανυπόστατη τη γενική συνέλευση-παρωδία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, επομένως και το παράνομο παραχωρητήριο προς την «Δικέφαλος 1924» ΑΕ (δείτε εδώ), και τα διαδικτυακά «υπαλληλικά» Μέσα, επιδεικνύοντας… άριστα ανακλαστικά αυτή τη φορά, δημοσίευσαν πανομοιότυπα αρθρίδια για να… καθησυχάσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Read more...

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα