"Νέο φιάσκο του Δημήτρη Μπίρμπα με το δημοψήφισμα μαϊμού στο Αιγάλεω!"


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Οι Συριζοσυνασπισμένοι φαίνεται ότι έχουν στο αίμα τους τον «ανθρωποδιώχτη», την αφερεγγυότητα… Δεν τους εμπιστεύεται κανένας! Δεν εμπνέουν κανέναν! Σχεδιάζουν και πραγματοποιούν «δημοψηφίσματα» ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, προκειμένου να περάσουν στην κοινωνία μία ακόμα «δήθεν» δημοκρατική διαδικασία… Ο τίτλος που διαβάζετε στην κορυφή ανήκει στην aigaleopress.blogspot.com. Το φιάσκο της Καισαριανής με το «δημοψήφισμα» για την ανακύκλωση, με το «ιλιγγιώδες» ποσοστό συμμετοχής του 6% (ΕΞΙ τοις εκατό) ήρθε να ξεπεράσει ο «πολλά βαρύς» δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας… Θυμηθείτε τι έγινε στην Καισαριανή τον Δεκέμβρη του 2007 από το πρωτοσέλιδο της κορυφής. Ξεφτίλα. Ρεζιλίκι. Η πλήρης αποκαθήλωση ενός δημάρχου. Ο οποίος αποκαθηλώθηκε ολοκληρωτικά τρία χρόνια μετά, με μια άλλη ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ: την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ενός ανύπαρκτου δημοτικού συμβουλίου, το οποίο ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ από την Περιφέρεια, ύστερα από ΔΙΚΗ ΜΟΥ προσφυγή..!

Ο κ. Μπίρμπας είναι αυτός, μεταξύ των τριών συριζαίων, τον οποίο κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ως «νεροκουβαλητή» της Δούρου και των ιντριγκαδόρικων μεθόδων τις οποίες χρησιμοποιεί για να νομιμοποιήσει αποφάσεις μηδέποτε ληφθείσες!!!

Τι έκανε λοιπόν ο συγκεκριμένος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ; Έκανε «δημοψήφισμα». Και το αποτέλεσμα περιγράφεται στο aigaleopress.blogspot.com:

«Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού του Αιγάλεω, που αν συνυπολογιστούν και οι ετεροδημότες, άγγιξε το 99% και βάλε, είπαν με τον πιο εμφατικό τρόπο στον κ. Μπίρμπα: “Η ψεύτικη, ανάπηρη τοπική σου Δημοκρατία δεν μας αφορά”...».

Είναι απόσπασμα από επιστολή του κ. Κώστα Σάμιου, ο οποίος υπέστη μηνυτήρια αναφορά από τον κ. Μπίρμπα, γιατί, λέει, έκανε καταγγελία για χορήγηση ΝΟΘΕΥΜΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ στους άπορους πολίτες της πόλης!!! Και το νοθευμένο ελαιόλαδο ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ από τον ΕΦΕΤ!!!

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία του κ. Σάμιου ΕΔΩ.

Τελικά ο Τσίπρας και οι "αυλικοί" του μας έκαναν ένα καλό: κατεδάφισαν το "όνειρο" της "Αριστεράς" στην Ελλάδα και, σε λίγο καιρό, θα μας έχουν απαλλάξει από όλους αυτούς τους ρεμπεσκέδες που ζουν επί δεκαετίες από το δημόσιο ταμείο, δηλαδή ΑΠΟ ΕΜΑΣ, παριστάνοντας τους "αυτοδιοικητικούς παράγοντες που προσφέρουν ανιδιοτελώς"... 

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δυτική Αθήνα "Νέο φιάσκο του Δημήτρη Μπίρμπα με το δημοψήφισμα μαϊμού στο Αιγάλεω!"