Το κομματικό κράτος του σύριζα ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ την ανοχή της κοινωνίας με τα λεφτά των πολιτών…

Οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ των προηγούμενων
χρόνων, έγιναν σήμερα… κήρυκες “ΕΡΓΩΝ ΜΑΖΙ-
ΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ”, όταν, ως δήμαρχοι, ΕΔΙΩΞΑΝ
τους πολίτες από τους δημόσιους
αθλητικούς χώρους!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

“Η εκτέλεση του έργου θα συμβάλει στην ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού προς τους δημότες (ο εκτιμώμενος αριθμός των ωφελούμενων παιδιών υπολογίζεται σε περίπου 6.000) με τη δημιουργία πόλων αθλητισμού και δραστηριοτήτων και θα εξασφαλίσει τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της υφιστάμενης κοινωφελούς εγκατάστασης με την κατάλληλη προσαρμογή τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία”.

Αυτά που διαβάζετε ακριβώς από πάνω είναι τμήμα της «διαφημιστικής καμπάνιας» του έργου που παράγει η «αριστερή» Περιφέρεια Αττικής σε αγαστή συνεργασία με τον «αχρωμάτιστο» και «ακομμάτιστο» αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα και τον συριζαίο δήμαρχο Αιγάλεω κ. Δ. Μπίρμπα, αφορά δε ένα γήπεδο στο Αιγάλεω. Το περίεργο της διαφημιστικής καμπάνιας είναι ότι πουθενά δεν αναφέρεται τι γήπεδο είναι αυτό το «γήπεδο Εδέσης». Ποδοσφαίρου, είναι, μπάσκετ είναι, χάντμπολ είναι, τι είναι;

Όταν στην Καισαριανή δόθηκε το «ιλιγγιώδες» ποσό των τριάντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (38.000) για επισκευές του δημοτικού σταδίου, για το «γήπεδο Εδέσης» δόθηκαν ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ..! Και είναι μόνο «μία τρίχα» από τον πακτωλό χρημάτων που δίνεται στον συριζαίο δήμαρχο Αιγάλεω.

Ψάχνω να βρω τι γήπεδο είναι το «γήπεδο Εδέσης». Από τον δήμο Αιγάλεω, στον «οδηγό του πολίτη», βρίσκω ότι το γήπεδο είναι γήπεδο ΤΕΝΙΣ..!Γήπεδο τένις με χλοοτάπητα, ιατρείο και κερκίδες φαντάζομαι ότι μόνο στην Πολιτεία υπάρχει… Αλλά φαίνεται ότι λάθος φαντάζομαι. Υπάρχει και στο Αιγάλεω, στο οποίο, εντελώς συμπτωματικά ο δήμαρχος είναι ακραιφνής συριζαίος, η περιφερειάρχης ακραιφνής «αριστερή» «κολλητή» του μνημονιακού Τσίπρα και ο αντιπεριφερειάρχης ακραιφνής «ουδέτερος», πρώην του σύριζα και νυν απροσδιορίστου ταυτότητας… Α, ξέχασα: πιθανόν θα είναι μόνο «αυτοδιοικητικός»…

Αυτά όλα που παραθέτω μέχρις εδώ είναι η «εισαγωγή», η οποία έχει σκοπό να καταδείξει το κοινωνικό ήθος των εμπλεκόμενων. Το σοβαρότερο ζήτημα είναι το απόσπασμα που παραθέτω στην κορυφή. Λέει ο κ. αντιπεριφερειάρχης, πρώην δήμαρχος Καισαριανής: “Η εκτέλεση του έργου θα συμβάλει στην ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού προς τους δημότες (ο εκτιμώμενος αριθμός των ωφελούμενων παιδιών υπολογίζεται σε περίπου 6.000) με τη δημιουργία πόλων αθλητισμού και δραστηριοτήτων…», λέει.

Η σύμβαση της Περιφέρειας υπογράφεται με τον δήμο Αιγάλεω. Άρα το γήπεδο είναι δημοτικό. ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. Μόνο που το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο της Καισαριανής, ο διαπρύσιος κήρυκας (σήμερα) των «υπηρεσιών αθλητισμού προς τους δημότες» και της «δημιουργίας πόλων αθλητισμού και δραστηριοτήτων…», την οκταετία 2003-2010 που ήταν δήμαρχος Καισαριανής (2005-2010) και πρόεδρος του νομικού προσώπου «Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής» (2003-2005) το εκχώρησε ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΩΝ (ή και άλλων;) ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ σε μια ανώνυμη εταιρία.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά επί εννέα συναπτά έτη συνέπραξε ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, αφού αυτή δεν πλήρωνε όσα ήταν υποχρεωμένη από τον νόμο 2725 να πληρώνει!!! Με καταφανώς παράνομες μεθοδεύσεις, παρασυμβούλια εκτός νομίμων διαδικασιών και αποφάσεις με ή χωρίς την υπογραφή του!!!

Και όχι μόνον αυτό, αλλά συνέπραξε, δια της υπογραφής της παράταξής του, ως αντιπολίτευση, το 2012, στο "θάψιμο" της διεκδίκησης των οφειλών της ανώνυμης εταιρίας!!!

Εκτός αυτού, ενώ σήμερα κομπορρημονεί ότι «ο εκτιμώμενος αριθμός των ωφελούμενων παιδιών υπολογίζεται σε περίπου 6.000», επί των ημερών του ως δήμαρχος και πρόεδρος του νομικού προσώπου, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!!! Τα παιδιά και οι ενήλικες, ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ δηλαδή, είχαν εξωστρακιστεί από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο!!! Οι δε ενήλικες μόνο πλήρωναν και πληρώνουν ακόμα μέχρι σήμερα τα χρέη που δημιούργησε το νομικό πρόσωπο!!! Επί των ημερών του, η Καισαριανή γέμισε «ακαδημίες», οι οποίες απομυζούν το υστέρημα των πατεράδων για να μπορούν τα παιδιά τους να παίζουν λίγη μπάλα ή μπάσκετ..!

Σήμερα, λοιπόν, όλοι αυτοί οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ του ΣΥΝ-σύριζα, είναι μέρος των «καταληψιών» του κράτους, με ακριβοπληρωμένες θέσεις γενικών γραμματέων υπουργείων, αντιπεριφερειαρχών, συμβούλων κλπ. κλπ. Και από τις θέσεις αυτές «βγάζουν γλώσσα» στην κοινωνία και κάνουν κήρυγμα… Υπάρχει λίγη ντροπή; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Γιατί, ΑΝ υπήρχε, θα είχαν ψάξει να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν…

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δυτική Αθήνα Το κομματικό κράτος του σύριζα ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ την ανοχή της κοινωνίας με τα λεφτά των πολιτών…