Δυτική Αθήνα

Η Vodafone και ιδιοκτήτες ακινήτου ζητάνε αποζημίωση 206.000 ευρώ από δημοτικούς συμβούλους του Ιλίου!!!

Συλλογή υπογραφών και συμπαράσταση στους διωκόμενους ΕΔΩ

Read more...

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια


Κλείνοντας το φύλλο της προηγούμενης εβδομάδας, την αφήσαμε μεταμφιεσμένη σε «δασκάλα με τα ξανθιά μαλλιά» (αρκεί μόνο η μεταμφίεση για να τη χαρακτηρίσει ως άτομο), να θρηνεί για τους 16 (ως εκείνη τη στιγμή) νεκρούς και να ρίχνει τις ευθύνες στον τοπικό Δήμο. Ισα που την προλάβαμε να τρέχει ασθμαίνουσα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά, μόλις έγινε γνωστό ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών είχε διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους και τις τεράστιες καταστροφές.

Read more...

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι κυβερνήσεις των μνημονίων ένοχες για τους θανάτους και τις καταστροφές στη Δυτική Αττική

Η Δυτική Αττική θρηνεί ήδη 15 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και εγκλωβισμένους,
τρομερές καταστροφές σε σπίτια και περιουσίες από την πρωινή βροχόπτωση

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μοιράζει κοινωνικά αντίδωρα εξαπάτησης των φτωχών εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων, θύματα της αστικής μνημονιακής πολιτικής που συνεχίζει, τη στιγμή που περιφέρεια χαρίζει εκατομμύρια σε προέδρους ΠΑΕ για γήπεδα ποδοσφαίρου, η γύμνια και η ανικανότητα του κράτους υπηρέτη της "επιχειρηματικότητας" και της Περιφέρειας αποκαλύπτονται ανάγλυφα ύστερα από μία έντονη βροχόπτωση.

Read more...

Δήμος Περιστερίου: ζητούνται εξηγήσεις από τον Παχατουρίδη για το αποκαλυφθέν εκκολαπτόμενο σκάνδαλο...


Συνέχεια στο αποκαλυφθέν προ ημερών εκκολαπτόμενο σκάνδαλο στο δήμο Περιστερίου με το «περιβόητο» «Κώστα, τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το», θα δώσει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της κυρίας Ζερβάκη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της παράταξης «Περιστέρι με όλους ΑΝΑΤΡΟΠΗ». Διαβάζουμε:

Read more...

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο Δήμο Περιστερίου ζητά δημοτική σύμβουλος

 


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα με την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης του δήμου Περιστερίου, στην οποία αποτυπώνεται ευθέως η πρόθεση να ανατεθούν σε συγκεκριμένες εταιρίες προμήθειες του δήμου!!! Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε σήμερα η Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου, Ηρώ Ζερβάκη στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

Read more...

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δυτική Αθήνα