Δυτική Αθήνα

Η εκδήλωση αντιφασιστικής μνήμης και τιμής στο ΜΠΛΟΚ 15


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου το απόγευμα η εκδήλωση αντιφασιστικής μνήμης και τιμής στους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944.

Read more...

ΤΕΛΟΣ από την Αυτοδιοίκηση ο κ. Σπ. Τζόκας

      
Το ανακοίνωσε στην κοπή της πίτας του Δυτικού Τομέα Αθήνας
στο δημαρχείο Περιστερίου


«Τερματίσαμε», ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αντιπεριφερειάρχη Σπύρου Τζόκα, στην αναγγελία «αποχαιρετισμού» στα αυτοδιοικητικά και επιστροφή στα πανεπιστημιακά καθήκοντα. Ο «αποχαιρετισμός» έγινε στην κοπή της πίτας του Δυτικού Τομέα Αθήνας, της Περιφέρειας Αττικής, την Παρασκευή 18 Γενάρη.

Read more...

Το “ιερό” real estate του ιερού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Λαμίας, σε Περιστέρι και Πετρούπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Πριν από μερικά χρόνια, η αποκάλυψη του τεράστιου οικονομικού σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου απέδειξε πως η εκκλησία εκτός από «ιερές λειτουργίες» ξέρει πάρα πολύ καλά και από «ιερές» μπίζνες. Αν και σύσσωμη η χώρα παρακολούθησε εμβρόντητη την υπόθεση, οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας φαίνεται να έβρισκαν «οικεία» κάποια στοιχεία της.

Read more...

Ιδιώτες διεκδικούν εκτάσεις στο Ποικίλο όρος!!!


Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη σύσκεψη με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στις διεκδικήσεις ιδιωτών στην ευρύτερη περιοχή του Ποικίλου Όρους.

Read more...

"Σώματα που δεν ξέρουν πια πώς ν’ αγαπήσουν"

 

(Με αφορμή τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Ρένα Δούρου)


Του Σπύρου Τζόκα

Πανεπιστημιακού, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Η σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Ρένα Δούρου από τον ακατανόμαστο θα είχε καταδικαστεί συλλήβδην σε ένα υγιές πολιτικό σύστημα, που θα προάσπιζε σε τελική ανάλυση τον εαυτό του. Και όμως, σιγή ιχθύος. Γιατί; Επειδή ανέκαθεν το κατεστημένο είχε ανάγκη τους «Γεωργιάδηδες». Οι ρύποι που αφήνει κανείς στον κατήφορό του προς τον πολιτικό πάτο, είναι κι αυτό μια μορφή χρήσιμης για το σύστημα πολιτικής. Στο δήθεν πραγματιστικό και δήθεν ορθολογικό κλίμα των ημερών μας ο κοινωνικός κανιβαλισμός επιχειρεί να σαρώσει τα πάντα. Οι μέρες γίνονται ακόμα πιο δύσκολες από τη συγχορδία των media, του ντόπιου και ξένου κατεστημένου και των ανά γης συνοδοιπόρων να μας κάνουν λοβοτομή.

Read more...

You are here: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Δυτική Αθήνα