οικονομικά

Κυκλοφορεί ο Δρόμος

 


Στον Δρόμο που κυκλοφορεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Κεντρικό θέμα:

Σε ξένο αχυρώνα...

ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ., πιστοί υπηρέτες και οι δύο της παγκοσμιοποίησης και της ευρωκρατίας, στήνουν δύσοσμο σκηνικό μικροπολιτικής έντασης για προεκλογικούς λόγους

Read more...

Προς κυβέρνηση “μειοψηφίας” μέχρι τις κάλπες, ο Τσίπρας προχωρά χωρίς τον Καμμένο


Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Ραγδαίες προβλέπονται οι εξελίξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ακόμα και εκείνο της επίσπευσης των εκλογών. Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε φανερό αδιέξοδο, εγκλωβισμένος από την γρήγορη τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις στα Σκόπια, αλλά και από την κακή εικόνα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής του ομάδας, το Μέγαρο Μαξίμου δεν κρύβει πλέον ότι σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του χωρίς τον μέχρι σήμερα κυβερνητικό του εταίρο.

Read more...

Το κουβάρι των off shore απειλεί να τυλίξει την κυβέρνηση


Του Τάσου Ευαγγελίου

Ένα απίστευτο κουβάρι off shore εταιρειών, με έδρα κυρίως την Κύπρο, απειλεί να τυλίξει την κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, στενού φίλου και συνεργάτη του Νίκου Παππά, και την εμπλοκή του ίδιου αλλά και του Κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου και του γραφείου του στην υπόθεση ΔΕΠΑ - ELFE.

Read more...

Κίτρινα γιλέκα και μελανοί χιτώνες…


Του Κώστα Στούπα

"Δεν μας κάνει πια ο κόσμος όπου η εγγύηση να μην πεθάνουμε από την πείνα ανταλλάσσεται με το κίνδυνο να πεθάνουμε από πλήξη…" Ραούλ Βανεγκέμ (Η Επανάσταση της Καθημερινής Ζωής).

Read more...

Αλ. Αλαβάνος για Α. Τσίπρα: “Πλήρης αποτυχία - Πολιτικός πραξικοπηματίας”…


«Πλήρη αποτυχία» αποκάλεσε ουσιαστικά την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ο Άλεκος Αλαβάνος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, καθώς, όπως τόνισε, «και ο Ιησούς έπεσε έξω με την επιλογή του Ιούδα», ενώ σχετικά με την αλλαγή του «όχι» σε «ναι» στο δημοψήφισμα σημείωσε ότι «αυτή την προδοσία της Αριστεράς και της κοινωνίας δεν την έχει κάνει ο χειρότερος αντίπαλος μας με τόσο μεγάλη επιτυχία».

Read more...

You are here: Αρθρογραφια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ