οικονομικά

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές και εμείς θρηνούμε ανθρώπινες ζωές

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Το επίδομα ΒΑΕ στην κλίνη της… κυβέρνησης


Καμία αυταπάτη δεν έχουν οι εργαζόμενοι ότι βρήκαν την «Ιθάκη» τους και ότι τελείωσε η «οδύσσεια» των μνημονίων, όπως θέλει να μας παραπλανήσει η κυβέρνηση και το μνημονιακό μπλοκ των πολιτικών δυνάμεων με διαγγέλματα, εξαγγελίες και παροχολογίες, όταν όλοι οι εφαρμοστικοί νόμοι και διατάξεις είναι ψηφισμένοι από τους ίδιους και βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή.

Read more...

Resistance Festival 2018


Resistance Festival 2018

«Θυμήσου, κοίτα τα αστέρια κι όχι τα πόδια σου»

Read more...

Η πτήση και η πτώση


Του Χρήστου Χωμενίδη*

Το αποτρόπαιο γεγονός του λιντσαρίσματος ενός νέου εν μέση οδώ -στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας- οι εικόνες ωμής βίας που από προχθές προβάλλονται διαρκώς στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, ξεσήκωσαν ένα τσουνάμι αντιδράσεων, απολύτως εύλογων.

Read more...

Αν κοιμούνται; Σαν παιδάκια


Του Δημήτρη Καμπουράκη

Ωραίο ερώτημα έθεσε ο Θανάσης Μαυρίδης στο Τσίπρα και στον Καμένο: Αν κοιμούνται το βράδυ. Μα ρωτάνε τέτοια πράγματα σε σωτήρες λαών και εθνών; Ασφαλώς κοιμούνται. Σαν τα μικρά γατάκια που έφαγαν όλο το γάλα που υπήρχε στο πιάτο τους. Αυτό δα έλειπε να πάθουν αϋπνία επειδή ο Μαυρίδης, η Γαλανού κι ο Λάμψιας ήταν στο κρατητήριο. Μα ίσια-ίσα, γι’ αυτό τους έστειλαν εκεί. Για να μην τους χαλάει κανείς το ροχαλητό τους.

Read more...

Το όνειρο της Μπέτυς έγινε πραγματικότητα. Από τον Καμμένο.


Του Αντώνη Πανούτσου

Το 1986 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης, σε τελετή του μοναστηριού της Παναγίας της Σουμελά, φωτογραφήθηκε φορώντας έναν τεράστιο σταυρό. Μετά από λίγο καιρό στο εξώφυλλο του δίσκου του ο Χάρρυ Κλλυν εμφανιζόταν να παρωδεί τον ΠτΔ φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά και έναν ανάλογο σταυρό. Ο Χρήστος Σαρτζετάκης μήνυσε τον Χάρρυ Κλλυν για προσβολή θρησκευτικών συμβόλων, ο Χάρρυ Κλυνν αθωώθηκε και ο Χρήστος Σαρτζετάκης έχασε μέρος από την αίγλη του δείχνοντας την φαντασμένη πλευρά της προσωπικότητας του.

Read more...

You are here: Αρθρογραφια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ