Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα…..

…λέει το σωματείο των εργαζόμενων με δελτίο τύπου


Σύμφωνα με δελτίο τύπου του σωματείου εργαζόμενων του Βύρωνα, «επίθεση από δυο νεαρούς δέχθηκαν εργαζόμενοι του Δήμου Βύρωνα στην διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων. Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 6 π.μ. και ενώ το απορριμματοφόρο κινούνταν στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Σαράφη στο Βύρωνα δυο νεαροί επιτέθηκαν στους εργαζόμενους χτυπώντας τους αδιάκριτα σε όλο τους το σώμα. Αποτέλεσμα ο ένας εργάτης καθαριότητας να χάσει τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα που δέχτηκε και να μεταφερθεί από ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συναδέλφου στο νοσοκομείο βρίσκεται η υπηρεσία καθαριότητας.

Το περιστατικό αυτό έχει αναστατώσει όλους τους εργαζόμενους, διότι, από ότι αναφέρουν οι συνάδελφοι μας η επίθεση που δέχτηκαν ήταν προμελετημένη και σχεδιασμένη από τους δράστες.

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας να παρέμβουν άμεσα να πράξουν τα δέοντα. Την δημοτική αρχή να προβεί στην κατάθεση μήνυσης κατά των ατόμων που επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα το συνάδελφο μας».

Δεν γνωρίζω πού αποσκοπεί η ανωνυμία των δύο εργαζόμενων που δέχτηκαν την επίθεση. Δεν γνωρίζω γιατί «στο πλευρό του συναδέλφου στο νοσοκομείο βρίσκεται η υπηρεσία καθαριότητας» και όχι η δημοτική αρχή ή/και εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των εργαζόμενων του δήμου. Απλά ΔΕΝ καταλαβαίνω. Κάθε εξήγηση δεκτή.

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ Άγνωστοι επιτέθηκαν και χτύπησαν εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα…..