Τι μέλλει γενέσθαι με τα δεσμευμένα δημοτικά ακίνητα του Βύρωνα;

“Θέλω να πιστεύω” ότι η όλη διαδικασία της μεταβίβασης των ακινήτων
θα εξελιχθεί θετικά για τη δημοτική περιουσία, είπε ο δήμαρχος Βύρωνα

Τι συμβαίνει με τα γήπεδα της “Εργάνης”;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Αισιόδοξος για την έκβαση της ιστορίας με τη μεταβίβαση των δημοτικών ακινήτων στο “υπερταμείο” των δανειστών, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βύρωνα κ. Κατωπόδης στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοτικών συμβούλων, ο κ. Κατωπόδης προσπάθησε να λύσει όλες τις απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη διαδικασία της ουσιαστικής δήμευσης της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας για τις επόμενες δεκαετίες.

Σχετικά με τα γήπεδα της Εργάνης και τα Άστρα, ο κ. Κατωπόδης είπε ότι επί Χαρδαλιά ο δήμος Βύρωνα είχε ξεκινήσει νομική διαδικασία κατοχύρωσης του χώρου στον δήμο. Η δικαστική αντιπαράθεση με τους ιδιοκτήτες των παλαιών λατομείων έχει μέχρι σήμερα αποφέρει την πρώτη δικαστική νίκη για τον δήμο, σε πρώτο βαθμό, και αναμένεται η συνέχεια. Πάντως, ο κ. Κατωπόδης τόνισε ότι ο δήμος Βύρωνα δεν έχει την ιδιοκτησία του χώρου, αλλά μόνο τη χρήση.

Ο δήμαρχος Βύρωνα κατέληξε λέγοντας ότι ο δήμος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τις κοινόχρηστες δομές, όπως είναι τα σχολεία, οι αθλητικοί χώροι κλπ.

Ακούστε τις ερωτήσεις των συμβούλων και τις απαντήσεις του κ. Κατωπόδη:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ Τι μέλλει γενέσθαι με τα δεσμευμένα δημοτικά ακίνητα του Βύρωνα;