400 (ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ θέλει να κάνει ο δήμος Βύρωνα!!!


Υπό την πίεση της αντιπολίτευσης και την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ
της πρότασης, αποσύρθηκε το θέμα μέχρι νεωτέρας…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ποιος να μας το έλεγε ότι οι "αριστεροί" πλουτοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ θα τολμούσαν να φέρουν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα για να γίνονται ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ τον μήνα..! Κι όμως… Έγινε κι αυτό..! Όπως θα διαβάσετε στην εισήγηση που κατατέθηκε χτες στο δημοτικό συμβούλιο, το τόλμησαν και αυτό… Α, μην παραλείψω: επέδειξαν "μεγαλοψυχία" και… "αλληλεγγύη": εξαιρούν τις δύο εβδομάδες του Πάσχα και την περίοδο που γίνονται τα… "μπάνια του λαού" που έλεγε κι ο συχωρεμένος (;) ο Ανδρέας. Και μετά, άντε πάλι απ' την αρχή το ίδιο βιολί... Τετρακόσια ειδοποιητήρια είναι το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση τετρακοσίων κατασχέσεων! 

Υπό την καθολική αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία είναι πλειοψηφία, ο κ. δήμαρχος ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ να αποσύρει το θέμα για "νομοτεχνική βελτίωση" που λένε και να το επαναφέρει υπό συνθήκες υποφερτές και δίκαιες για τους πιο αδύναμους σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε την εισήγηση και θα επανέλθω πάραυτα με ένα άλλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ: την απόπειρα ποδηγέτησης και του "Χωριού Παραγωγών" από την κομματική φατρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, με αφορμή την ψήφιση του νόμου 4497/2017 που αναφέρεται στην άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Επανέρχομαι άμεσα.

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ 400 (ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ θέλει να κάνει ο δήμος Βύρωνα!!!