Συγκλονιστική ανταπόκριση των πολιτών του Βύρωνα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα”


Βύρωνας, 30.1.2018

Πλημμύρισε από πολίτες η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα, για την εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα”, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ο επικεφαλής της παράταξης Μίλτος Μπαντής, ξεκινώντας τον χαιρετισμό του, ανακοίνωσε ότι θέτει εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

“Εσείς, οι πολίτες του Βύρωνα, είστε εκείνοι που μας δίνεται δύναμη να προχωρήσουμε. Όλοι όσοι μοιράζονται το όραμά μας για τον Βύρωνα είναι ευπρόσδεκτοι”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαντής, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει κάποιες από τις ουσιαστικές παραλείψεις τις οποίες η δημοτική παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”, έχει διαπιστώσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια όπου στα ινία του Δήμου βρίσκεται η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

“Η απραξία τους είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους. Μια απραξία η οποία πλέον είναι επικίνδυνη. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν φροντίσει οι παιδικές χαρές, που πάνε τα παιδιά μας, να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, με αποτέλεσμα, όλες οι παιδικές χαρές, αυτή τη στιγμή, να είναι παράνομες.

Δεν ενδιαφέρονται για την ανακύκλωση. Δεν είχαν φροντίσει καν, να την συμπεριλάβουν στον προϋπολογισμό του Δήμου.

Έστειλαν 3.811 κατασχετήρια τραπεζικών λογαριασμών σε πολίτες, 10 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, δίχως να σκεφτούν πώς αυτοί οι άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, περιμένουν πώς και πώς τις γιορτές για να πάρουν ένα πενιχρό επίδομα.

Επιπλέον, όχι μόνο δεν έχουν γίνει νέα έργα στον Δήμο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά δεν έχουν φροντίσει να συντηρήσουν ούτε τα ίδια υπάρχοντα”, ανέφερε ο Μίλτος Μπαντής.

Στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του “Μαζί για τον Βύρωνα”, τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους την παράταξη, η Μαρία Ποδαρά, από την εθελοντική ομάδα για τα αδέσποτα “Τετραποδάκια Βύρωνα”, ο Σταύρος Σαλαγιάννης της Εθελοντική ομάδας Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα, ο Δημοτικός σύμβουλος και δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, η τ. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τ. Δημοτική Σύμβουλος Σταυρούλα Χίνη, ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Βαλμάς, ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Θοδωρής Ξαρχογιάννης, ο Αντώνης Πιτσουλάκης, αντιπρόεδρος της Ένωσης παλαιών προσκόπων Αγίας Τριάδας, ο πρόεδρος Γιώργος Λουκίδης και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Γεωργάκης του Πολιτιστικού Συλλόγου “Άρης Κωνσταντόγλου”, εκπρόσωποι από τα αθλητικά σωματεία Δόξα Βύρωνος, Αθηναϊκός, Α.Ο Βύρωνα και από τον Σύλλογο Muay Thay “Παναθήναια” ο πρόεδρος Βαγγέλης Ξανθάκης.

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ Συγκλονιστική ανταπόκριση των πολιτών του Βύρωνα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα”