Βύρωνας

Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα ο Τάσος Μαυρόπουλος


Υποψήφιος Δήμαρχος

Τάσος Μαυρόπουλος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάη 2019 στον Δήμο Βύρωνα, μετά από συλλογικές διαδικασίες, η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ θα συμμετέχει με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Μαυρόπουλο.

Read more...

Από τα προσφυγικά στην αντιπαροχή και μετά στην επίθεση στο δικαίωμα στέγασης


Από τα προσφυγικά στην αντιπαροχή και μετά στην επίθεση στο δικαίωμα στέγασης - Μαρία Μπικάκη (μέλος της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα)  


Τοποθέτηση στην διημερίδα που διοργάνωσε η περιφερειακή κίνηση "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική", στις 19 & 20/4/2019 με θέμα: «Τα αστικά σχέδια για το χώρο στην Αττική και οι επιπτώσεις στη ζωή μας». Ενότητα: «Στέγη, Airbnb και αστικές αναπλάσεις: τι μέλλον μας επιφυλάσσουν;» 

Φίλοι και φίλες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες: Κάνουμε τη σημερινή συζήτηση στο φόντο της επίθεσης της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και των τραπεζών στο δικαίωμα στη στέγαση με τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών. Αλλά ας πιάσουμε το νήμα από την αρχή: πως εξελίχτηκε η στέγαση για τα λαϊκά νοικοκυριά και πως συνδέθηκε με τη γιγάντωση στην Αθήνα, στην περίπτωση του Βύρωνα.

Read more...

Εγκαίνια τού εκλογικού Κέντρου Νέας Εποχής Βύρωνα Χρήστος Γώγος


 Η ώρα της Νέας Εποχής. Μήνυμα νίκης για τον Χρήστο Γώγο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με απόλυτη επιτυχία και σε πανηγυρικό κλίμα, έγιναν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Εποχής Βύρωνα. Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γώγος, φανερά συγκινημένος από την αυθόρμητη ανταπόκριση τόσο των δημοτών όσο και των φίλων της παράταξης και των οικογενειών των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, καταχειροκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

Read more...

Οι θέσεις της ΡΕΚ για αμεα, παιδικούς σταθμούς


Σύγχρονοι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε κατάλληλα και ασφαλή κτήρια σε κάθε γειτονιά για όλα τα παιδιά που ζουν στην πόλη. Κανένα βρέφος και νήπιο έξω από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Read more...

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης για τις δημοτικές εκλογές (Μαΐος 2019)


Αναρτούμε την δισέλιδη ανακοίνωση της ΑΡ.ΠΑ., με αφορμή τις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019:

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ