Βύρωνας

Αιμοδοσία από τον δήμο Βύρωνα

Κινηματογραφικές Βραδιές 2017-2018 από το Δήμο Βύρωνα


Ο dήμος Βύρωνα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσιάζει τις «Κινηματογραφικές Βραδιές», μια πολιτιστική δράση με στόχο κάθε κύκλος της να αποτελεί ένα θεματικό αφιέρωμα σε ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη κοινωνία.

Read more...

Με το "αριστερό" ο Αθηναϊκός τη νέα χρονιά…


Ο Φάρος Κερατσινίου πέρασε άνετα από την Εργάνη 67-50


Ο Φάρος Κερατσινίου ξεκίνησε με εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη τη φετινή του προσπάθεια, αφού το εμπόδιο του Αθηναϊκού αποδείχθηκε αναπάντεχα χαμηλό για την ομάδα του Γιώργου Λειβάδη.

Read more...

“…Θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ή να χαρακτηριστεί σκανδαλώδης η εικόνα ενός τέτοιου διαγωνισμού…"

…λέει η εταιρία που πήρε μέρος σε διαγωνισμό "για
την επιλογή αναδόχου προμήθειας και εγκατάστα-
σης καυστήρων φυσικού αερίου σε δημοτικά
κτίρια του δήμου Βύρωνα"


Με τίτλο «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΑΦΟΥ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ...», πήρα σήμερα από την εταιρία CosmoAerion ΕΠΕ την ακόλουθη καταγγελία - διαμαρτυρία. Η εταιρία μένει, προς το παρόν, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας (επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της), αφού η ένσταση κοστίζει 600 ευρώ (!!!), τα οποία θα χάσει αν απορριφθεί η ένσταση… Όπως σημειώνεται στο έγγραφο, «η διαμαρτυρία έχει προωθηθεί και στον κ.κ. Δήμαρχο Βύρωνα αφού ο ίδιος προκήρυξε τον εν λόγω διαγωνισμό». Μην ξεχνάμε ότι είναι η δεύτερη, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, φορά που ένας συμμετέχων σε διαγωνισμό του δήμου Βύρωνα επί διοίκησης Κατωπόδη εκφράζει αντιρρήσεις ή/και υπόνοιες για το ΜΗ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ενός δημόσιου διαγωνισμού. «ΦΥΣΙΚΑ», κατά τα ήθη και έθιμα των «αριστερών» του Τσίπρα, την προηγούμενη φορά, στις διαμαρτυρίες εταιρίας για το έργο ανάπλασης των προσφυγικών του Καρέα, ουδεμία δημόσια απάντηση δόθηκε. Θυμηθείτε ΕΔΩ τη δεύτερη πράξη του "δράματος". Για να δούμε ΑΝ υπάρξει απάντηση αυτή τη φορά. Αναφέρει η εταιρία CosmoAerion ΕΠΕ:

Read more...

"Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας"


You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ