Βύρωνας

Αριστερή Παρέμβαση: Υμηττός, Εύβοια, Ελαφόνησος και πολλές ακόμα πυρκαγιές, αφανίζουν τα δάση μας


Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε στον Υμηττό τη νύχτα στις 12/8/2019. Ξεκίνησε από τους πρόποδες στην πλευρά της Παιανίας και έφτασε μέχρι την κορυφή. Κάηκαν ζώα, μεγάλη δασική έκταση, σπίτια και εγκαταστάσεις κεραιών. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για εμπρησμό, μερικοί για βραχυκύκλωμα σε κολώνες της ΔΕΗ.

Read more...

Διατίθεται δωρεάν αναπηρικό καροτσάκι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΙΦΒ στο τηλέφωνο 6977 747431 και ώρες από 10.30 έως στις 2.00 μμ.

ΚΙΦΒ

Βύρωνας 21/8/19

Για το σχέδιο ανάπλασης των προσφυγικών του Καρέα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατοίκων του Καρέα και τη διαφωνία τους με το σχέδιο ανάπλασης των προσφυγικών, που αφορά το κλείσιμο με τοιχίο των δρόμων των προσφυγικών που καταλήγουν στη λεωφόρο Αγίου Ιωάννη Καρέα, αντιπροσωπεία της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης (ΡΕΚ) ΒΥΡΩΝΑ συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα Μιχάλη Καραγιάννη.

Read more...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την κατάσταση στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ξανά!)


Στις 28 Ιουνίου 2019 μέσω δελτίου τύπου εκφράσαμε την ανησυχία μας για την κατάσταση που επικρατεί στον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα, που λειτουργεί στον Υμηττό  πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα. Πέρα από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι ως γνωστόν παράνομα εγκατεστημένη μέσα σε ζώνη προστασίας, προκαλώντας πολλά προβλήματα με την λειτουργία της, η συσσώρευση μεγάλης ποσότητας ογκωδών αντικειμένων και εύφλεκτων υλικών (ο όγκος των οποίων μάλιστα καθημερινά αυξάνεται!) εγκυμονεί τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Read more...

Η Νέα Εποχή Βύρωνα στο πλευρό των Δημοτών και των Εργαζομένων στο Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Βύρωνας 01.07.2019

Έκλεισε συμπτωματικά μετά την επίσκεψη του επικεφαλής της Νέας Εποχής Βύρωνα Χρήστου Γώγου και αντιπροσωπείας της παράταξης, το Κολυμβητήριο του Δήμου Βύρωνα «Χρήστος Ταμπαξής».

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ