Βύρωνας

Ανοικτή συζήτηση " Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την ανατροπή των μνημονίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αυτή την Παρασκευή 30/6 στις 7 μμ, σας καλούμε σε δημόσια ανοικτή εκδήλωση της Τ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. με θέμα: "Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την ανατροπή των μνημονίων και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας".

Read more...

Λειτουργεί και πάλι το δωρεάν δίκτυο wifi που είχε εγκαταστήσει ο Χαρδαλιάς


Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Βύρωνα, το δίκτυο της δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο ίντερνετ, το οποίο είχε εγκατασταθεί και λειτουργήσει επί εποχής Χαρδαλιά, τίθεται εκ νέου σε λειτουργία.

Read more...

ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (από Δευτέρα 19 Ιουνίου και μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017), παρακαλούμε τους κατοίκους του Δήμου να μην κατεβάζουν απορρίμματα στους κάδους μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Η Νέα Εποχή Βύρωνα για το κλείσιμο του 2ου παιδικού σταθμού


Είναι αδιαμφισβήτητη η εμπειρία και η καλή πρόθεση των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς το δήμου μας, όπως και η ανάγκη της κοινωνίας για δομές που θα στηρίζουν τούς εργαζομένους πολίτες μας. Υπάρχουν όμως και τα ''αλλά''...

Read more...

Όταν πας να διαπραγματευθείς χωρίς όπλα, γιατί να διαπραγματευτούν οι άλλοι μαζί σου;


Του Τάσου Μαυρόπουλου

Αφού επέλεξες ως λύση αυτό που θεωρούσες καταστροφικό, για να το επιβάλλεις μετέτρεψες το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, προδίδοντας την ετυμηγορία του λαού που σε εμπιστεύτηκε. Με τακτικισμούς και αιφνιδιαστικές κινήσεις που σου υπέδειξαν οι τοκογλύφοι, όπως τους έλεγες, ξεφορτώθηκες το ριζοσπαστικό κομμάτι του κόμματός σου για να μην μπερδεύονται στα πόδια σου.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ