Βύρωνας

Λαϊκό γλέντι Αριστερής Παρέμβασης στη Λαμπηδόνα!

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου


Η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα μας προσκαλεί σε λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Άλκη Μαύρου, αυτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου μετά τις 9 μμ, στο φιλόξενο χώρο της Λαμπηδόνας (Άλσος Αγ. Τριάδας). Είσοδος ελεύθερη.

Read more...

Πλήθος κόσμου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βύρωνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε το βράδυ της Κυριακής η πλατεία Αγίου Λαζάρου, όπου έγινε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και σήμανε  την έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Δήμο Βύρωνα. Γύρω από το σιντριβάνι της πλατείας είχε στηθεί το «χωριό του Άη Βασίλη», ενώ ο ίδιος βρισκόταν πάνω στο έλκηθρο του και φωτογραφιζόταν με τα παιδιά δίπλα σε ένα μεγάλο χιονάνθρωπο. Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες, οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες των παιδιών, η ζεστή σοκολάτα και το μαλλί της γριάς βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους, όπως και ο ανιματέρ που τα παρακινούσε να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Read more...

Η εκδήλωση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ


Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.Φ.Ο) στον Καρέα, τιμήθηκε με σεβασμό η Παγκόσμια ημέρα Υπενθύμισης στήριξης για τα α-ΜΕΑ.

Read more...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ


Δελτίο Τύπου

Βύρωνας, 3/12/2019

Ο Δήμος Βύρωνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο και ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Read more...

Τα σκουπίδια είναι χρυσός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δημοτική Αρχή Δ. Βύρωνα μεθοδευμένα αφήνει την πόλη βρώμικη, κόβει τις υπερωρίες, δημιουργεί κοινωνική αγανάκτηση, μεταθέτει το πρόβλημα στους εργαζόμενους και αποσπά την συναίνεση των πολιτών για να παραδώσει την διαχείριση των απορριμμάτων στα μεγάλα ιδιωτικά επιχειρησιακά συμφέροντα, μετακυλίοντας το κόστος το κόστος στους κατοίκους.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ