Βύρωνας

Μουσική εκδήλωση στη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη


Το "Παιδικό - Νεανικό Φεστιβάλ 2018", ξεκινάει την Κυριακή 22 Απριλίου

 22 ΑΠΡΙΛΗ – 13 ΜΑΗ "…ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ…"


Το «Παιδικό – Νεανικό Φεστιβάλ», ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 22 Απριλίου. Το φετινό παιδικό φεστιβάλ, φέρει τον τίτλο: «Μάθημα Ανοιχτό».

Read more...

“Μάθε παιδί μου γράμματα…”, αλλά σε ποιο σχολείο;


Απίστευτο μπέρδεμα με το κτίριο του 4ου δημοτικού, για το οποίο
η Πολεοδομία
ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ στον διευθυντή του ότι δεν είναι επικίνδυνο!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΤΩΠΟΔΗ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Χτες ο κ. Κατωπόδης “ανήγγειλε” ότι ζήτησε από το ΥΠΕΣ (και εγκρίθηκαν προφορικά…) 400.000 ευρώ για την ανέγερση νέου σχολείου στη θέση του Χαραλαμπόπουλου. Το 2003 ο Ν. Χαρδαλιάς είχε εξασφαλίσει (όπως είπε) 1,2 εκατομμύρια, αλλά οι της “αριστεράς και της προόδου” έκαναν προσφυγές για να ΜΗ γίνει το σχολείο και δεν έγινε..! ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, θεωρείται επιτυχία το ένα τρίτο του ποσού του 2003!!!

Read more...

Συκοφαντούν το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, προωθούν τον κοινωνικό αυτοματισμό


Του Τάσου Μαυρόπουλου

«Ουσιαστικά αυτό που γίνεται σήμερα είναι η τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με ρευστοποίηση της περιουσίας των πιο φτωχών και αδύναμων λαϊκών στρωμάτων. Γίνεται η πιο βίαιη μεταφορά πλούτου από τον φτωχό λαό που έχει πληγεί από τα μνημόνια, στο μεγάλο κεφάλαιο και στις τράπεζες». Αυτά υπογράμμισε ο Τάσος Μαυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, σε παρέμβασή του για το θέμα των πλειστηριασμών, στην εκπομπή «ό,τι πεις  εσύ» (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Read more...

ΔΕΝ "επαναλειτουργεί", τελικά, το 4ο Δημοτικό – Νηπιαγωγείο Βύρωνα..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πόσο φερέγγυα μπορεί να είναι μια δημοτική αρχή, όταν συνειδητά ΠΑΡΑ-πληροφορεί τους δημότες της; Από ελάχιστα έως καθόλου… Αυτό αποδείχθηκε και στην περίπτωση της δημοτικής αρχής του Βύρωνα: καθόλου…

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΒΥΡΩΝΑΣ