Ένας άφραγκος Ωνάσης...


Θυμάστε την ταινία «Ένας άφραγκος Ωνάσης» με τον Κώστα Βουτσά, που είχε την τύχη να λέγεται Ωνάσης αλλά δεν ήταν «Ωνάσης»; Εδώ τα πράγματα είναι χειρότερα… Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιος ως «Ωνάσης», αλλά, απλά, ως «επενδυτής», πέτυχε το «ακατόρθωτο»: να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ το ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΔΙΚΟ της έξωσης λόγω οφειλών και οι δημοτικοί «άρχοντες», ή κάποιοι από αυτούς, να συγκινηθούν «μέχρι δακρύων» και να του δώσουν όχι μόνο «μια δεύτερη ευκαιρία», αλλά και τα κλειδιά του σταδίου, τα οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είχαν πάρει από «τους προηγούμενους»!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, που να αποδεικνύεται με επίσημα έγγραφα. Δεν υπάρχει καμία καταχώρηση ΦΕΚ που να αποδεικνύει ότι είναι έστω και υπάλληλος – πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας.

Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που διατυμπάνιζαν ΨΕΥΔΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ότι ΘΑ προστατεύσουν τα συμφέροντα των πολιτών, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ από τους οποίους ελπίζουν να πάρουν μερτικό…

Την προηγούμενη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε τον αγώνα της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, λόγω τελεσίδικης απόφασης καταβολής οφειλών σε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. Ο ένας έπρεπε να εισπράξει περίπου ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ!!! Ναι, καλά διαβάζετε: ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ. Τον πήραν τηλέφωνο και τον παρακαλούσαν να «τους αφήσει να παίξουν»..! Επειδή το παιδί έχει καταλάβει ότι είναι αδίστακτοι και θα τον στοχοποιούσαν ως υπαίτιο του μηδενισμού, τους έδωσε μια παράταση.

Υπήρχε, όμως, κι άλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι κάποιοι «επιτήδειοι» του είχαν πάρει, μέσω του πατέρα του, από πέρυσι, ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ «για να τον κάνουν επαγγελματία» και «να παίξει στην πρώτη ομάδα»!!! Όχι μόνο επαγγελματίας δεν έγινε, αλλά έμεινε εκτός ομάδας και απλήρωτος. Ήταν και αυτός στη λίστα που έπρεπε να εισπράξει λεφτά από την ανώνυμη εταιρία με τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

Τον πήραν κι αυτόν τηλέφωνο οι «νέοι» «επενδυτές» και του ζήτησαν «να τους αφήσει να παίξουν»..! Το παιδί ζήτησε πίσω τα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ του «αέρα» τουλάχιστον… Που να τα βρουν; Δεν πήρε φράγκο και ο αγώνας με την Κόρινθο δεν έγινε. Μηδενισμός και μείον δύο βαθμοί.

Αυτή την εβδομάδα το έργο επαναλαμβάνεται..! Οι «επενδυτές» δεν πλήρωσαν και ο αγώνας με τον Παναιγιάλειο δεν ορίστηκε. Την Παρασκευή, ο «νέος» «επενδυτής» εξαπέλυσε μπαράζ δηλώσεων και διαρροών ότι «έχει πληρώσει», ότι «θα κάνει ένσταση» και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Οι «επενδυτές» που είπαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, δεν έχουν να πληρώσουν ελάχιστα χιλιάρικα για να μη μηδενιστούν!!!

Την Παρασκευή το απόγευμα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο «νέος» «επενδυτής» παραιτήθηκε… Από πού να παραιτηθεί; Μέχρι σήμερα έχει αδιευκρίνιστη ιδιότητα στην ανώνυμη εταιρία και με αυτή την ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ έγινε συνομιλητής του δημοτικού συμβουλίου!!!

Βέβαια, δεν παρέλειψε, ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, για την απόσυρση του οποίο δεν υπάρχει καμία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! Ο οποίος όχι μόνο δεν διέψευσε την απόσυρση, αλλά ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ!!!

Στις 25.10.2012 ο δήμαρχος Καισαριανής απαντά σε νέο, δεύτερο έγγραφο της Περιφέρειας, στην οποία απαξιούσε να απαντήσει από ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ και πλέον! Σ’ αυτό το έγγραφο, λοιπόν, ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ότι το εξώδικο το οποίο ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Στο δια ταύτα: αυτή τη στιγμή, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ είναι υπό την κατοχή μιας εταιρίας η οποία, στην ουσία, έχει κηρύξει στάση πληρωμών και ΕΡΓΑΣΙΩΝ..!

Πάντως τα γεγονότα οδηγούν σε απολύτως προβλέψιμες εξελίξεις: με μείον τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κανένας δεν σώνεται υπό φυσιολογικές συνθήκες. Έτσι, λοιπόν, αν ο «επενδυτής» διαπιστώσει ότι επιχειρηματικά δεν τον συμφέρει ν’ ασχοληθεί με την εκμετάλλευση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, θα μας αφήσει χρόνους… Άλλωστε το έχει ξανακάνει τόσο με την ΚΑΕ Μαρούσι, απ’ όπου ακόμα λένε «τα καλύτερα λόγια», όσο και με το βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Και από τις δύο ομάδες «έστριψε δια του αρραβώνος». Για να θυμηθείτε τα «προσόντα» του «νέου» «επενδυτή» διαβάστε εδώ.

Ο χειμώνας προβλέπεται θερμός…

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Ένας άφραγκος Ωνάσης...