Στο ίδιο έργο θεατές… με νέους «σκηνοθέτες»..!


Εκεί που το αφήσαμε το έργο πριν από πέντε μήνες, από το ίδιο σημείο ξανάρχισε… Οι νέοι «επενδυτές», οι οποίοι, από το πουθενά έγιναν ισότιμοι συνομιλητές του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπορούν να πληρώσουν τα συσσωρευμένα χρέη της ανώνυμης εταιρίας και η ΕΠΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, που ήταν να γίνει χτες..!

 Αυτή η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ για τους ανιδιοτελείς και μη διαπλεκόμενους πολίτες εξέλιξη, ήταν, φαίνεται, «δύσκολη» στην ανάγνωση από τους εκλεγμένους από τους πολίτες δημοτικούς «άρχοντες» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, οι οποίοι αναγόρευσαν σε ισότιμο συνομιλητή τους έναν ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ «επενδυτή»..!

Δεν έχουν περάσει παρά 20-25 μέρες από τη στιγμή που ο ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ «επενδυτής» κ. Γκάμαρης παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ για την παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας..! Όλοι αυτοί που τον δέχτηκαν ως ομότιμο συνομιλητή τους, δεν τον ρώτησαν ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ!!! Μίλαγαν, δηλαδή, με έναν τυχαίο πολίτη, ο οποίος προέβαλε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, χωρίς να ζητήσουν αποδεικτικά της ιδιότητάς του!!!

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, 22 Οκτωβρίου, κανένα στοιχείο μεταβολής της ιδιοκτησίας της εταιρίας έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ!!! Οι ίδιοι «αφεντάδες» τους παίζουν «κομπολόι» όλους τους «άρχοντες»… Ντροπή… Η μόνη λέξη που αρμόζει.

Λίγες μέρες μετά, ο υπάλληλος της «κοινωφελούς» έπρεπε να περιμένει ΕΞΙ ΩΡΕΣ στο δημοτικό συμβούλιο για να του επιτρέψουν οι «προύχοντες» της Καισαριανής να διεκδικήσει την υπεράσπιση της αξιοπρέπειάς του..!

Μιλάμε για τέτοιο κατάντημα… Ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο «ξεγυμνώνεται» μπροστά στα «αφεντικά» της ανώνυμης εταιρίας...!


Πάλι τα ίδια...

Για άλλη μια φορά ο «επενδυτής» «στρίβει δια του αρραβώνος»..! ‘Όπως έκανε με το Μαρούσι και το βόλεϋ του Παναθηναϊκού. Επειδή δεν θέλει ή δεν μπορεί να πληρώσει, βλέπει φαντάσματα και «αφανισμούς» που μεθοδεύουν κάποιες «υπόγειες ενέργειες», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση (στην οποία δεν υπάρχει κανένα όνομα…) αναφέρεται: «Ξεκινήσαμε με την καλή διάθεση να στηρίξουμε και να προχωρήσουμε με μία ιστορική ομάδα, που εκπροσωπεί ολόκληρη την Καισαριανή, μία από τις ιστορικότερες περιοχές. Πιστέψαμε στην καλή πρόθεση του προηγούμενου ιδιοκτήτη που δεν μας ενημέρωσε για το ακριβές ύψος προηγούμενων οφειλών και θέλουμε να πιστεύουμε πως ούτε ο ίδιος τις γνώριζε, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα απείχε από την ουσιαστική διοίκηση της ΠΑΕ, όταν και οι οφειλές αυτές διογκώθηκαν.

Από τη δική μας πλευρά κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη συνδρομή της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, έχοντας και την απόλυτη στήριξη όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της Καισαριανής, να δημιουργήσουμε μία ικανή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειές μας να προετοιμάσουμε αγωνιστικά και διοικητικά την ομάδα ώστε να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδό της, δεν πήγαν χαμένες. Ακριβώς όμως πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων ξεκίνησαν κάποιες "περίεργες" απαιτήσεις υποχρεώσεων προς τρίτους, τις οποίες η ομάδα ούτε γνώριζε ούτε αξιολογούσε σημαντικές.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρήσαμε σε επαφές, αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις με δικηγόρους και ουσιαστικά πετύχαμε τον διακανονισμό των χρεών προς τους ποδοσφαιριστές, που έδειξαν καλή διάθεση απέναντί μας (και ειλικρινώς τους ευχαριστούμε), αλλά δεν είχαμε υπολογίσει τον κ. Καραθανάση. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που δεν θυμόμαστε να φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, αξίωσε εφάπαξ το ποσόν του χρέους, δεν δέχθηκε κανένα διακανονισμό και δεν έκανε ούτε βήμα πίσω.

Από τη δική μας πλευρά δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε από την πορεία που χαράξαμε, ευθύς εξαρχής, θα συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα μας και περιμένουμε στα γραφεία της ΠΑΕ, μέχρι την προσεχή Τετάρτη, όλους τους ποδοσφαιριστές, που έχουν συμφωνήσει μαζί μας, για τον διακανονισμό των οφειλών και στη σταδιακή εξόφλησή τους.

Επειδή πιστεύουμε ότι όλες αυτές οι "υπόγειες ενέργειες" αποτελούν τον κρίκο μιας αλυσίδας η οποία χρησιμοποιείται για τον αφανισμό του Εθνικού Αστέρα θα κάνουμε αυτό που υποδεικνύει η συνείδησή μας για την εξυγίανση μιας ιστορικής ομάδας αλλά και ό,τι χρειάζεται για την τιμωρία των προφανών αλλά και αφανών κυκλωμάτων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον επαγγελματικό αθλητισμό».

Οι επισημάνσεις με κόκκινο χρώμα είναι δικές μου και έγιναν για να δείξουν πόσο αφελείς (το λιγότερο…) μας θεωρεί ο κ. «επενδυτής» αλλά και πόσο επικίνδυνος για την τοπική κοινωνία μπορεί να γίνει, όταν κάποιος πάει αντίθετα με τα συμφέροντά του. Στοχοποιεί με απαξίωση τον ποδοσφαιριστή στον οποίο οφείλονται λεφτά ότι «δεν θυμόμαστε να έχει παίξει…»… Ο ποδοσφαιριστής έχει κάποιο συμβόλαιο, αν δεν κάνουμε λάθος, και πρέπει να πάρει τα λεφτά του. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

Ωραίο κι αυτό με τα «κυκλώματα που λυμαίνονται», ε; Πάει φυρί-φυρί να ΞΑΝΑδημοσιεύσω την έκθεση του ΣΔΟΕ και το κατηγορητήριο της κυρίας Παπανδρέου…

Επειδή ο «επενδυτής» δεν είναι αφελής, αλλά το ίδιο δεν είμαστε κι εμείς, ας προσέξει καλά τις επόμενες κινήσεις του. Όσο είναι καιρός, ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Οι νόμοι προστατεύουν τους πολίτες ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ…

Τάκης Αλεξανδρόπουλος

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Στο ίδιο έργο θεατές… με νέους «σκηνοθέτες»..!