Η δημοτική αρχή Καισαριανής ΧΑΡΙΖΕΙ το δημοτικό στάδιο στην ανώνυμη εταιρία και ζητάει από τους πολίτες ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: την ώρα που η δημοτική αρχή ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στην ανώνυμη εταιρία, την ώρα που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της, την ίδια ώρα ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ!!!

 


Αυτή την απόφαση-ντροπή την πήρε, κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής στις 19 Σεπτέμβρη, ύστερα από εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Λυκούδη..! Του ανθρώπου που ψήφισε «και με τα δύο χέρια» του «κουκούλωμα» και ΧΑΡΙΣΜΑ των χρεών της ανώνυμης εταιρίας για το 2009 και το 2010!!! Ο ίδιος άνθρωπος ήρθε τώρα και ζήτησε να ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ όταν θέλει να κάνει χρήση της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ… Και προσθέτει ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΨΥΞΗ ή ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ!!!

Ο ίδιος άνθρωπος έκανε, λέει, έρευνα "το γραφείο" του δημοτικού σταδίου και διαπίστωσε ότι και οι άλλοι δήμοι εισπράττουν για τη χρήση των αθλητικών χώρων. ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και με προφανή δολιότητα ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ..!

Οι μόνοι που διέσωσαν την αξιοπρέπειά τους και δεν ψήφισαν αυτή την κατάπτυστη απόφαση ήταν αυτοί που βλέπετε στο πρακτικό. Όλοι οι άλλοι είπαν ναι. Θαυμάστε τους και θυμηθείτε τους στις εκλογές που πλησιάζουν κάθε μέρα και περισσότερο…

Ιδιαίτερα θυμηθείτε τον εισηγητή της υπόθεσης, ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει μετατραπεί σε «Δούρειο Ίππο» της ανώνυμης εταιρίας για την άλωση και των υπόλοιπων χώρων του δημοτικού σταδίου, προς όφελός της, θέση εκπεφρασμένη από τον «νέο» διαχειριστή – υπάλληλο (μέχρι να μάθουμε ποια ιδιότητα ακριβώς έχει…) της ανώνυμης εταιρίας.

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Η δημοτική αρχή Καισαριανής ΧΑΡΙΖΕΙ το δημοτικό στάδιο στην ανώνυμη εταιρία και ζητάει από τους πολίτες ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ!!!