Warning: Creating default object from empty value in /home/zfigaurk/public_html/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Πάρτι του κορονοϊού στο Σκοπευτήριο μέχρι τις 6 το ξημέρωμα!!!

Πάρτι του κορονοϊού στο Σκοπευτήριο μέχρι τις 6 το ξημέρωμα!!!

"Λόγια του αέρα" οι δήθεν εξαγγελίες της δημοτικής αρχής Βοσκόπουλου…
Κανείς δεν τόλμησε να πάρει ΜΕΤΡΑ κατά της ασυδοσίας
των λίγων και την προστασία των πολλών…  

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ;

Έχετε λόγο για το συμβάν κύριε Χαρδαλιά;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Τι κι αν βρέθηκαν ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ κρούσματα σε σχολεία της Καισαριανής; «Αγρόν ηγόρασαν» οι «άρχοντες»… Δεν «ίδρωσε το αφτί τους»… Και επέτρεψαν ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ συναυλία-πάρτι μετά των «παρελκομένων» χτες το βράδυ στο Σκοπευτήριο..! Έντεκα το βράδυ ξεκίνησαν οι «καλλιτέχνες της θολούρας», ΕΞΙ ΤΟ ΠΡΩΙ τελείωσαν!!! Και να σκεφτεί κανείς ότι οι βαρύτατα δοκιμαζόμενοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ της πόλης, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ!!! Ενώ οι "λαθραίοι" αναρχοαυτόνομοι στις έξι το πρωί!!!

Φυσικά, παντελώς απόντες  από το συμβάν όλοι αυτοί που έσπευσαν «να παραλάβουν το ΦΕΚ» από τον τσαρλατάνο του ΣΥΡΙΖΑ προ λίγων ετών… Με το οποίο ΦΕΚ, το Σκοπευτήριο ΘΑ περνούσε στην εξουσία του δήμου Καισαριανής… Και αφού πήραν το ΦΕΚ, που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι λέει, αδιαφόρησαν παντελώς για να περιφράξουν, να φυλάξουν και να ελέγξουν τα μεταμεσονύκτια δρώμενα, που έχουν κάνει τον βίο αβίωτο στους κατοίκους… Θεωρούν ότι «έκαναν το χρέος τους»… Και τώρα η μόνη «υποχρέωσή» τους είναι να στήνονται καμαρωτοί–καμαρωτοί και να βγάζουν οικογενειακές φωτογραφίες με κάθε ευκαιρία… Πότε με τον Πατούλη, πότε με το απορριμματοφόρο των βιοαποβλήτων, πότε με τις συνάξεις για την «προστασία του Υμηττού»…

 

Τι έλεγε η δημοτική αρχή

Την πρώτη Αυγούστου η δημοτική αρχή Βοσκόπουλου κυκλοφόρησε στο fb μία ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ανακοίνωση, μέρος της οποίας βλέπετε στην κορυφή. Και κατέληγε, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ότι:

"Το Σκοπευτήριο της Καισαριανής δεν μπορεί να χρησιμοποιείται άλλο για την διεξαγωγή συναυλιών χωρίς κανόνες και όρια. Είναι υποχρέωση όλων μας να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, να τηρούμε τους κανόνες κοινής ησυχίας και καθαριότητας και να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή συγχρωτισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για τους λόγους αυτούς:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ.

Παρακαλούμε  όλες τις  αρμόδιες για τα παραπάνω ζητήματα, αρχές για τις ενέργειες τους".

 

Ποιές είναι οι "αρμόδιες αρχές";

Προφανώς δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι «αρμόδιες αρχές»..! Γιατί ΑΝ γνώριζαν, θα είχαν προσφύγει ήδη. Εκτός αν δεν υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση...

Το 2018, ύστερα από επιστολές-προσφυγές μου για το θέμα αυτό, τόσο το υπουργείο Πολιτισμού όσο και το Α.Τ. Καισαριανής, επί του προηγούμενου διοικητή του, του κ. Νιάρχου είχαν πάρει θέση για τις αρμοδότητες ελέγχου στο χώρο του Σκοπευτηρίου… Προφανώς οι συντάκτες της ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ επιστολής που βλέπετε παραπάνω δεν έχουν πλήρη γνώση του θέματος. Λένε για να λένε… Χωρίς γνώση και επίγνωση.

Βέβαια, οι «καλλιτέχνες της θολούρας» που μας ξενυχτάνε, ουδόλως πτοήθηκαν από τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής ότι «ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ». Απλά… ΔΕΝ ζήτησαν άδεια!!! Αφού το Σκοπευτήριο, το οποίο ΔΗΘΕΝ ανήκει στη δικαιοδοσία του δήμου Καισαριανής, είναι ξέφραγο αμπέλι… Και εμείς οι «…άκες» τους πληρώνουμε και το ρεύμα!!!

Επειδή η ανικανότητα και η ασχετοσύνη κάποιων "αρμόδιων" έχει κουράσει, θα προσφύγω άμεσα στην προϊσταμένη αρχή του κ. δημάρχου, μήπως βρούμε άκρη με μια πιθανή ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

 

Η ανακοίνωση του "Δήμου Καισαριανής" στο fb

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Χρόνια τώρα ολόκληρη η πόλη και κυρίως οι κάτοικοι γύρω από το πάρκο του Σκοπευτηρίου αντιμετωπίζουν κατά τους θερινούς μήνες το φαινόμενο των αυτοοργανωμένων συναυλιών εντός του πάρκου. Ο Δήμος Καισαριανής και η Δημοτική Αρχή, όπως και όλες οι προηγούμενες διοικήσεις, δεδομένης και της μορφολογίας του πάρκου, έχουν προσπαθήσει στo πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με όλα τα μέσα, να περιορίσουν τις συνέπειες στην ποιότητα ζωής της πόλης.

Καλλιτέχνες, συλλογικότητες, πολιτικές παρατάξεις, φορείς, οργανώνουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες χωρίς καν να αποπειραθούν να έρθουν σε συνεννόηση με τον Δήμο, χωρίς να σέβονται τον ιστορικό χώρο του Σκοπευτηρίου, χωρίς να σέβονται τους κανόνες καθαριότητας, χρησιμοποιώντας πόρους (ηλεκτρ. ρεύμα, ανθρώπινο δυναμικό από την υπηρεσία καθαριότητας) και χωρίς να δίνουν καμία σημασία στους κανόνες κοινής ησυχίας.

Επιπλέον, η λειτουργία του δημοτικού θερινού κινηματογράφου ‘’Αιολία’’, καθίσταται αδύνατη. Κυρίως όμως το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την τελευταία εκδήλωση, παραβιάζονται διαρκώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή του συγχρωτισμού εξαιτίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα  να απειλείται η δημόσια υγεία.

Πιστεύουμε στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και στηρίζουμε τον πολιτισμό. Θεωρούμε πως ότι όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται. Έχουμε υποχρέωση όμως παράλληλα να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα των δημοτών και των κατοίκων της πόλης μας, το δικαίωμα στην ξεκούραση, το δικαίωμα στην ασφάλεια ώστε να μην υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής τους, όπως επίσης και η περιουσία τους.

Τέλος οφείλουμε να προασπίσουμε την δημόσια υγεία. Τον μήνα Ιούλιο, όλα αυτά τα αυτονόητα και καθολικά δικαιώματα καταπατούνται διαρκώς. Έπειτα και από τα τελευταία γεγονότα, όπου ημέρα Τετάρτη 29/7, 1500 άτομα σε συνθήκες απόλυτου συνωστισμού παρακολούθησαν συναυλία, η οποία κράτησε την πόλη ξύπνια μέχρι τις 2.30 το πρωί, δηλώνουμε ότι:

Το Σκοπευτήριο της Καισαριανής δεν μπορεί να χρησιμοποιείται άλλο για την διεξαγωγή συναυλιών χωρίς κανόνες και όρια. Είναι υποχρέωση όλων μας να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, να τηρούμε τους κανόνες κοινής ησυχίας και καθαριότητας και να τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή συγχρωτισμού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για τους λόγους αυτούς:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ.

Παρακαλούμε  όλες τις  αρμόδιες για τα παραπάνω ζητήματα, αρχές για τις ενέργειες τους.

 

Τι έλεγε το Α.Τ. Καισαριανής για το θέμα

 

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Πάρτι του κορονοϊού στο Σκοπευτήριο μέχρι τις 6 το ξημέρωμα!!!