Η ΣΠΚ για τα Νηπιαγωγεία στην Νηαρ Ηστ


Ένα από τα γνωστά και πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχολικές εγκαταστάσεις στην πόλη μας είναι η απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αύλειος χώρος των νηπιαγωγείων που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Δημόσιου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου (Νήαρ Ήστ). Η εικόνα εγκατάλειψης αλλά και η επικινδυνότητα για τα παιδιά είναι εμφανής.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας για μια ακόμα φορά, επέλεξε αντί να δράσει να αναλωθεί σε διαμαρτυρίες προς το αρμόδιο Υπουργείο, παρόλο που είναι συνυπεύθυνη κατά το νόμο για τη συντήρηση του χώρου. Έτσι χάθηκε η φετινή σχολική χρονιά χωρίς να υπάρξει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Η παράταξή μας κινήθηκε άμεσα και με συνεχείς παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα προς τους αρμόδιους φορείς προσπάθησε να βρεθεί συναινετική λύση στο πρόβλημα αυτό. Πρόσφατα με χαρά ενημερωθήκαμε ότι ήδη στο Υπουργείο Παιδείας έχει ληφθεί η απόφαση, αμέσως μετά το πέρας της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και πριν την έναρξη της επόμενης, να γίνουν όλες οι αναγκαίες εργασίες, έτσι ώστε ο Σεπτέμβρης να βρει τον περιβάλλοντα χώρο ασφαλή, καλαίσθητο και ικανό να υποδεχτεί τα νήπια.

Για μια ακόμα φορά, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε άοκνα και χωρίς τυμπανοκρουσίες να επιχειρούμε να λύσουμε όλα τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας, μικρά και μεγάλα.

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Η ΣΠΚ για τα Νηπιαγωγεία στην Νηαρ Ηστ