"Ουσίες και οινοπνεύματα" στο Σκοπευτήριο ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!


ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ από την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου; Πώς επιτρέπει
ο δήμαρχος του ΚΚΕ (!!!) τις μεταμεσονύχτιες ψυχεδελικές συναυλίες;

ΝΕΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΧΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από τις 22.45’ μέχρι τα ξημερώματα!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Άλλο ένα ξενύχτι χτες, Παρασκευή, για τους άτυχους κατοίκους της Καισαριανής. Άρχισε στις 22.45’ της Παρασκευής και τελείωσε στις ΕΞΙ (6) τα ξημερώματα τους Σαββάτου!!! Ο τόπος της ψυχεδελικής εκδήλωσης ήταν η πλατεία των 200. Τα απομεινάρια της «συναυλίας» τα βλέπετε στις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ φωτογραφίες. Γεμάτος ο τόπος από μπουκάλια, κουτάκια μπύρας και άλλα συναφή… Στο μέρος που θα πάνε να παίξουν τα παιδιά και τα εγγόνια του κόσμου της Καισαριανής ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..!

 

 

 

«Φυσικά», κανένας από τους λαϊκούς επίτροπους του ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο. Το «ξεπούλημα» του Σκοπευτηρίου τους ενδιαφέρει. Ο «τζίρος» που θα κάνουν από τα οινοπνευματώδη και τα παρεμφερή οι «δικαιούχοι» του χώρου. Κι ας λέει ο επικεφαλής τοποτηρητής του Περισσού ότι «δεν έχει ιδέα» για τους καταπατητές και ας λέει ότι δεν έχει δώσει καμία σχετική άδεια. Αν δεν είχε δώσει κάθε φορά άδειες για ξενύχτι, θα είχε πάει επιτόπου και θα προέτρεπε την αστυνομία να τους διαλύσει… Αλλά πού τέτοια πράγματα; Γνωρίζουν ότι έχουν ευθύνη στο ακέραιο για την τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας. Αλλά αδιαφορούν επιδεικτικά.  

Όπως σας έχω πει, ο δήμαρχος Καισαριανής ΔΟΛΙΩΣ δεν ενημερώνει τους πολίτες για τα θέματα του Σκοπευτηρίου. Ιδιοκτησία τους έχουν κάνει και το Σκοπευτήριο. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, τους οποίους μεταχειρίζονται ως μέσο συναλλαγής με ψήφους. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ βέβαια. 

ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΚΑΝΕΝΑ!!! Όλα έχουν δοθεί σε σωματεία- επιχειρήσεις με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Ακαδημία ποδοσφαίρου»!!!

Ακόμα και το γηπεδάκι του μπάσκετ μέσα στο Σκοπευτήριο ρημάζει από την ημέρα που κατέλαβαν τη δημοτική αρχή οι «ινστρούχτορες» του ΚΚΕ. «Θαυμάστε» το «έργο» τους. Αυτό το «έργο» που θέλουν, λέει, να «στηρίξουν» και κάποιοι καθαρόαιμοι Καισαριανιώτες!!!


Ρημαδιό… Ούτε εδώ δεν μπορούν να παίξουν λίγο μπάσκετ οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι. Κι αν δεν το έχουν ξεπουλήσει κι αυτό οι ΚΚέδες, προφανώς είναι γιατί δεν έχει βρεθεί κανένας κομματικός κολλητός για να προσφέρει, έτσι για «τα μάτια του κόσμου», ένα υποτυπώδες αντίτιμο. Και οι ΚΚέδες το αφήνουν να ρημάζει…

Και ζητάνε την ψήφο του κόσμου. Και βγαίνει ο καθένας και λέει ότι «θέλει να στηρίξει το έργο τους»…

Τι να πεις… Λίγη υπομονή ακόμα… ΕΞΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ…

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ "Ουσίες και οινοπνεύματα" στο Σκοπευτήριο ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!