Ανακοίνωση στήριξης υποψηφιότητας στον δήμο Καισαριανής


Η Δημοτική Παράταξή μας η οποία εκφράζει τις απόψεις της αδέσμευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει η φιλελεύθερη παράταξη, της οποίας είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής για περισσότερα από 35 χρόνια, για πρώτη φορά στην ιστορία της, δεν συμμετέχει αυτοτελώς στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Η αγάπη μας για την γενέτειρά μας Καισαριανή και η αγωνία μας  για το μέλλον της δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους για τα δημοτικά δρώμενα.

Στα πλαίσια αυτά συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με τους επικεφαλείς των 2 συνδυασμών ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ και ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ με τους οποίους συζητήσαμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας πάνω σε προγραμματική βάση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της πόλης μας, στους κατοίκους της, στις φίλες και στους φίλους, ο οποίοι μας στήριξαν στην μακροχρόνια πορεία μας στα κοινά της Καισαριανής μας, είτε με την προσωπική συμμετοχή τους στους συνδυασμούς μας, είτε με την ψήφο τους, γνωρίζουμε στους συμπολίτες μας ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφασίσαμε να στηρίξουμε  τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ που έχει ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Βοσκόπουλο.

Ομολογούμε ότι η συγκεκριμένη  απόφασή μας δεν ήταν πολύ εύκολη, Αποτέλεσε προϊόν έντονου προβληματισμού και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των στενών συνεργατών μας.

Καταλήξαμε στην  συγκεκριμένη απόφαση διαπιστώνοντας  ότι:

♦ Στην παρούσα χρονική συγκυρία, ο Χρήστος Βοσκόπουλος έχει  την εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την δυνατότητα να προσφέρει στην Καισαριανή πολλά περισσότερα σε σχέση με κάθε άλλον, σήμερα, υποψήφιο Δήμαρχο.

♦ Ο συνδυασμός του είναι πολυσυλλεκτικός και περιλαμβάνει υποψηφίους από πολλούς πολιτικούς χώρους.

Με αυτά τα δεδομένα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εκείνες του Χρήστου Βοσκόπουλου. Στόχος μας η αλλαγή σελίδας στην Καισαριανή μας. Πιστεύουμε ότι,  υπό τις παρούσες συνθήκες, η κοινή συμπόρευση αποτελεί την μοναδική λύση που μπορεί να δώσει ελπίδες και προοπτική για το μέλλον της πόλης μας.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε τους συνεργάτες, φίλους και ψηφοφόρους της παράταξής μας να στηρίξουν και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τον συνδυασμό ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΩΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ  

ΘΟΔΩΡΟΣ Σ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Ανακοίνωση στήριξης υποψηφιότητας στον δήμο Καισαριανής