Εμπαίζει την Καισαριανή η Δούρου λίγο πριν αποχωρήσει από την Περιφέρεια…


ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, θυμήθηκε να εξαγγείλει
τη δημιουργία
Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Πρόνοιας στην Καισαριανή!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Με προχτεσινό δελτίο τύπου, η Περιφέρεια Αττικής κάνει γνωστό ότι «μία σημαντική κοινωνική δομή για τη φροντίδα συμπολιτών μας που χρήζουν φροντίδας, προχωρά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο αφορά στη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας στον Δήμο Καισαριανής, προϋπολογισμού 2.020.200 ευρώ με ΦΠΑ». Το έργο, ως γνωστόν, έχει μπει σε φάση σχεδιασμού και υλοποίησης από τον δήμο Καισαριανής επί δημαρχίας… Τζόκα!!! Συνεχίστηκε, στα λόγια, επί δημαρχίας Καμπάκα και τώρα, λίγο πριν εκδιωχθεί η Δούρου από την Περιφέρεια, και αφού έχει διοχετεύσει σε αμφιβόλου νομιμότητας εταιρίες του Μελισσανίδη τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ δεκάδες εκατομμύρια, δίνει, στα λόγια προς το παρόν, και μερικά ψίχουλα στην Καισαριανή…

Προφανώς θέλει να πριμοδοτήσει τους ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΕΣ ομοϊδεάτες και συνοδοιπόρους της που κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον συνδυασμό της στην Περιφέρεια… Άλλος εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος, άλλος αποτυχών υποψήφιος επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: στις δηλώσεις τους μετά την ανακήρυξή τους ως υποψήφιοι.

♦ Δηλώνουν ο μεν ένας, αυτός τον οποίο η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής ΠΟΛΕΜΗΣΕ λυσσαλέα και κατάφερε να μην ανακηρυχθεί επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος για τις προσεχείς εκλογές, ότι «με τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση που μου έκανε η «Δύναμη Ζωής» και η Ρένα Δούρου να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου. Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής για την πρότασή τους προς την παράταξης της Περιφέρειας». Αυτά λέει ο ένας υποψήφιος και, φυσικά, αναλαμβάνει και το κόστος των όσων λέει. Αφού εκείνος ευχαριστεί αυτούς που τον πολέμησαν, εμάς μας περισσεύει…

♦ Ο άλλος υποψήφιος, εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος, αποσπασμένος σε υπουργικά γραφεία από το 2015 και μετά λέει ότι «θέλω να ευχαριστήσω την Ρένα Δούρου και την «Δύναμη Ζωής» για την τιμή που μου έκανε, κάνοντας αποδεκτή την πρόταση της Ο.Μ. του Σύριζα Καισαριανής, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις να μην σταματήσει το έργο που ξεκίνησε και ιδιαίτερα ότι έχει σχέση με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!».

Όπου, προφανώς, «αθλητισμός» εννοείται η χορηγία 37 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ από ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά στις υπό δικαστική κρίση ιδιοκτησιακές «πιρουέτες» της «Αγιά Σοφιάς»…

 

Τι λέει το δελτίο τύπου της Περιφέρειας


Ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα κοινωνικής συνοχής από την Περιφέρεια Αττικής

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας δημιουργείται στον Δήμο Καισαριανής

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Μία σημαντική κοινωνική δομή για τη φροντίδα συμπολιτών μας που χρήζουν φροντίδας, προχωρά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο αφορά στη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας στον Δήμο Καισαριανής, προϋπολογισμού 2.020.200 ευρώ με ΦΠΑ.

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής, προωθείται η κατασκευή μονάδας ημερήσιας φιλοξενίας ατόμων, επί των οδών Σεβαστοπούλου και Ανατολικής Θράκης (με 2 υπόγειους και 5 υπέργειους ορόφους), βασισμένη σε βιοκλιματικές αρχές, η οποία θα παρέχει οργανωμένη κοινωνική φροντίδα σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα και το περιβάλλον τους αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα τους. Παράλληλα θα γίνουν εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, με τις ανάλογες φυτεύσεις, δαπεδοστρώσεις, περιφράξεις κ.λπ.

Το Κέντρο θα φιλοξενεί άτομα όλων των ηλικιών που χρήζουν ημερήσιας φροντίδας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ θα λειτουργεί σε συνεργασία και συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες Υποδομές Υγείας και τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καισαριανής.

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Εμπαίζει την Καισαριανή η Δούρου λίγο πριν αποχωρήσει από την Περιφέρεια…