ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ…

Ο χρόνος τελειώνει επικίνδυνα…


«Σανίδα σωτηρίας» αναζητά απεγνωσμένα ο δήμαρχος Καισαριανής, προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες της καταγγελίας για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Μετά από ένα χρόνο και αφού τα περιθώρια «τσαμπουκάδων» και μη απαντήσεων στις εποπτεύουσες αρχές εξέλιπαν, τις τελευταίες μέρες το παρασκήνιο δούλεψε υπερωρίες για να βρεθεί η οδός της σωτηρίας...

Το σενάριο είναι απλό στη βάση του: «Εκδιώκεται» (δηλαδή «κάνει στην άκρη» προσωρινά), ο προηγούμενος υπάλληλος-πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας, ο οποίος είχε υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον δήμαρχο Καισαριανής, έρχεται «μπροστά» «νέος» «επενδυτής», με «οράματα», “business plan”, «επενδύσεις» κλπ. Με αυτό τον τρόπο «σπάει» το υπάρχον ιδιωτικό συμφωνητικό, που επιφέρει τις κυρώσεις της παράβασης καθήκοντος ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!

Αν, τώρα, υπάρξει και καμιά απώλεια 50-60 τετραγωνικών ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ε, τι να κάνουμε, τα έχουν αυτά οι «επιχειρηματικές κινήσεις»… Άλλωστε και οι δύο συμβαλλόμενοι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ είναι…


Τι θέλει ο "νέος"…

Τι ζήτησε ο κ. Γκάμαρης από το δημοτικό συμβούλιο; «Τίποτα»… «Ψιλοπράματα»…

  • «Να ισχύσει το μνημόνιο που υπάρχει σήμερα». Είδατε «πέραση» το ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΥΠΟΠΤΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ «μνημόνιο»; Όχι παίζουμε…
  • «Να υπάρχει ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ». Εδώ πια οι μάσκες πέφτουν μέχρι το πάτωμα. Εδώ υπάρχει ΣΤΥΓΝΟΣ «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ» όχι του κ. Γκάμαρη, ο οποίος προσπαθεί να πάρει «κοψοχρονιά» ένα φιλέτο της πόλης για λογαριασμό των «επιχειρηματιών» που εκπροσωπεί Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, αλλά ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Θέλουν να «δέσουν» το ξεπούλημα απ΄ όλες τις πλευρές, ώστε να μη μπορεί να βγάλει κανένας από πάνω του τις ευθύνες..!

Και η μεθόδευση είναι απλή: Όποιος δεν συναινέσει στο ξεπούλημα θα στοχοποιηθεί στα κυκλώματα του ποδοσφαιρικού παρακράτους ως «εχθρός» της ομάδας, της πόλης κλπ. κλπ.


"Ευχαριστώ τον δήμαρχο"…

Βέβαια, επειδή δεν είναι αγενής ούτε, φαντάζομαι, αγνώμων απέναντι σ’ αυτούς που γίνονται αρωγοί στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ο κ. Γκάμαρης, στην αρχή της ομιλίας του, ευχαρίστησε τον κ. δήμαρχο. Γιατί λέτε; Γιατί δεν προχώρησε το εξώδικο, για το οποίο είχε πάρει ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ πριν από λίγες εβδομάδες.

Μάλιστα. Για να μην προχωρήσει το εξώδικο ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ο δέκτης των ευχαριστιών του «επενδυτή»;

Σιγά... αυτά είναι λεπτομέρειες… Άλλωστε, στο δημοτικό συμβούλιο, όπως σας έχω ξαναγράψει, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τα «ανώδυνα» θέματα… Με την ανοχή, την άγνοια ή τη συμμετοχή όλων… Τα «σοβαρά» συζητιούνται «στις κουίντες» ή δεν συζητιούνται καθόλου.

Πάρτε… θάρρος και διαβάστε την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στην τοποθέτηση του κ. Βασκόπουλου στο επόμενο κομμάτι με τίτλο «Δεν μπορούσε να γίνει θέμα πριν από την κίνηση του κ. Γκάμαρη»!!!

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ…