“Επικοινωνία” με ΒΛΑΚΕΣ δεν μπορώ να έχω και δεν θέλω να έχω ποτέ..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Δεν το περίμενα… Δεν το φανταζόμουν… Δεν είχε συλλάβει ο νους μου ότι θα βρισκόμουν κατηγορούμενος γιατί δημοσίευσα ΔΩΡΕΑΝ ένα δελτίο τύπου μιας δημοτικής παράταξης!!! Και μάλιστα βρέθηκα “κατηγορούμενος” και “ελεγχόμενος” από κάποιους που πουλάνε “ενημέρωση” και “επικοινωνία” με… το μέτρο… Ο χώρος ενός εντύπου, ελεγχόμενης ποιότητας, μεταφράζεται σε κατοστάρικα ευρώ..! Τα οποία πληρώνουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μέσα από τη “γαλαντομία” των δημάρχων. Και της Καισαριανής και του Βύρωνα. Στη Διαύγεια είναι όλα αναρτημένα. Χώρια οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ για διαφημίσεις-ανταλλάγματα για να έχουν βήμα και φωνή όποιες παρατάξεις θέλουν να ακουστούν οι απόψεις τους. Αυτά γίνονται τώρα, όχι “τον παλιό εκείνο τον καιρό”. ΤΩΡΑ.

Και έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος, ο κάθε  ΒΛΑΚΑΣ που παριστάνει τον “διευθυντή επικοινωνίας” να μου λέει και να μου γράφει ότι «αφού δημοσίευσα την ανακοίνωση της τάδε παράταξης, “ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ” ότι θα δημοσιεύσω και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ»..! Τα γελοία υποκείμενα. Οι έμποροι της επικοινωνίας και της ενημέρωσης. Αυτοί που δεν τολμούν να γράψουν μία, έστω μία, λέξη κριτικής για τα αφεντικά τους, που υπογράφουν τις αποφάσεις χρηματοδότησης από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ…

Άντε να χαθείτε, ΒΛΑΚΕΣ. ΓΕΛΟΙΟΙ.

Εγώ δημοσιεύω ό,τι θέλω. Εσείς δημοσιεύετε ό,τι κρίνετε χρήσιμο και επικερδές για την επιχείρησή σας. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Ως εκ τούτου ούτε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ συναλλαγές με τους δήμους Καισαριανής και Βύρωνα όπως εσείς. Γι’ αυτό και γράφω ΕΠΩΝΥΜΑ ό,τι κρίνω χρήσιμο για τους πολίτες.


Και, με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσω κάτι, μια και καλή: όποιος θέλει να στείλει κάτι για δημοσίευση, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ να τηρεί βασικούς όρους καλής συμπεριφοράς και επικοινωνίας: ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΝ ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟ θα το δημοσιεύσω.

Α, και κάτι άλλο: με ΒΛΑΚΕΣ δεν μπορώ να έχω και δεν θέλω να έχω καμία “επικοινωνία”. Για κανένα θέμα.

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ “Επικοινωνία” με ΒΛΑΚΕΣ δεν μπορώ να έχω και δεν θέλω να έχω ποτέ..!