Κέντρο "περίεργων" αποφάσεων το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής..!


 Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Θα ξεπεράσει (όπως φαίνεται, αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό...) κάθε προηγούμενο "ρεκόρ" η παραγωγή "περίεργων" αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής. Μόλις στις 20 Οκτώβρη κατέθεσα προσφυγή, ζητώντας τη διερεύνηση της γνησιότητας της απόφασης που βλέπετε από κάτω.Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε είκοσι μέρες και «νάτη, νάτη πετιέται» και άλλη με τα ίδια χαρακτηριστικά: ήταν όλοι τους παρόντες!!! Ακόμη και αυτοί που έχουν μήνες να πατήσουν σε δημοτικό συμβούλιο, για διάφορους λόγους.ΑΛΛΑ, επειδή ήμουν με έναν δημοτικό σύμβουλο την ώρα που υποτίθεται ότι έγινε το δημοτικό συμβούλιο σε πλήρη απαρτία, έχω βάσιμες υπόνοιες ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ήταν "μαϊμού"…

Φυσικά, θα μπορούσαν οι εκλεκτοί του Περισσού να εξηγήσουν στους πολίτες, για τους οποίους δήθεν νοιάζονται, ότι δεν θέλουν να πηγαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο, ή ότι «δεν ευκαιρούν» γιατί έχουν άλλες δουλειές, πιο χρήσιμες, ή ότι θεωρούν «χάσιμο χρόνου» την ενασχόλησή τους με την παραγωγή γνήσιων αποφάσεων. Όμως ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Γι’ αυτό κι εγώ θ’ ακολουθήσω τη νόμιμη διαδικασία.

Πριν, λοιπόν, καταφύγω ΠΑΛΙ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητώντας τη διερεύνηση της γνησιότητας ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ της απόφασης, ρωτάω δημόσια:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ή είναι "μαϊμού", ψεύτικο, "ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ", "στο μιλητό", "δια περιφοράς". 

Αν δεν δοθεί δημόσια απάντηση εντός τριών ημερών θα καταφύγω ΠΑΛΙ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Και αυτό θα γίνεται με κάθε απόφαση η οποία περιέχει τα χαρακτηριστικά της «ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ», σύμφωνα με το δεδικασμένο που υπάρχει. Μάλιστα, σκέφτομαι να στείλω όλη τη «συλλογή» στον Περισσό, αλλά και στους βουλευτές του ΚΚΕ, για να μπορούν να «θαυμάσουν» με την άνεσή τους το παραγωγικό «έργο» των εκλεκτών τους. Ή να μας πουν αν αυτές οι πρακτικές είναι βγαλμένες από την "κομματική καθοδήγηση". 

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Κέντρο "περίεργων" αποφάσεων το δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής..!