Warning: Creating default object from empty value in /home/zfigaurk/public_html/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Καισαριανη

Καισαριανη

Υπάρχει ΘΕΣΜΙΚΗ δικαιοσύνη για τα “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” των αιρετών;

ΔΕΝ υπάρχει, τουλάχιστον στην Καισαριανή…

Θα υπάρξει ποτέ “ΤΙΜΩΡΙΑ” για την κατ’ εξακολούθηση
ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ των επίορκων δήθεν “δημοτικών αρχόντων”;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;  


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ήταν Σεπτέμβρης του 2007. Είναι η εποχή που η νεοεκλεγμένη δημοτική αρχή Τζόκα βρίσκεται ανάμεσα στις «συμπληγάδες» της Μητρόπολης Καισαριανής, που θέλει να χτίσει το «θερινό ανάκτορο» μέσα στην πρώτη ζώνη του Υμηττού και των συνδικαλιστών που μάχονται λυσσαλέα για να μη λειτουργήσει στην Καισαριανή η ανακύκλωση. «Στριμωγμένος στα σχοινιά» ο δήμαρχος κ. Σπύρος Τζόκας απευθύνεται στους πολίτες της Καισαριανής με μια ανακοίνωση. Λέει μεταξύ άλλων: […] «Συγκρουόμαστε με όσους θίγονται τα μικροσυμφέροντα, με αντιλήψεις του παρελθόντος, με συντηρητικούς κύκλους και, εν γένει, με όλους αυτούς που θεωρούν ότι πάντοτε πρέπει να υπερέχει το ατομικό συμφέρον, έστω και αν λειτουργεί σε βάρος του συλλογικού. Ταυτόχρονα, συγκρουόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλους αυτούς που δεν σεβάστηκαν την πόλη μας και την λεηλάτησαν» [..]

Read more...

ΚΟΛΑΦΟΣ κατά του αντιδημάρχου Αθλητισμού Καισαριανής κ. Τσιροζίδη από τον δήμο Βύρωνα..!

Στη διάθεση των δημοτών το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα..!
 Της Καισαριανής είναι στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ των “επιχειρήσεων”…


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Νέο χαράτσι στους πολίτες έβαλε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καισαριανής κ. Τσιροζίδης. Πόσα; ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ!!! Γιατί; «Για τη συντήρηση του πλαστικού τάπητα του βοηθητικού γηπέδου στο γήπεδο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ». Μα καλά, κύριε Τσιροζίδη, εσείς δεν μου απαντήσατε εγγράφως στις 27.3.2020 ότι:

Read more...

“ΚΛΕΦΤΕΣ κι αστυνόμοι”…

Μόνο στην Καισαριανή συμβαίνουν αυτά: οι "κλέφτες" που υπεξαιρούν το χρήμα που ανήκει στους δημότες, κάνουν μηνύσεις στους “αστυνόμους” που τους ξεμπροστιάζουν!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Η υπεξαίρεση είναι ποινικό αδίκημα που προσβάλλει το έννομο αγαθό της ιδιοκτησίας. Ως υπεξαίρεση ορίζεται η ιδιοποίηση ξένου (ολικώς ή εν μέρει) κινητού πράγματος που περιήλθε στην κατοχή του δράστη με οποιονδήποτε τρόπο. Παραδείγματα: 1) Ο ταμίας μιας δημόσιας υπηρεσίας ή μιας επιχείρησης ιδιοποιείται τα χρήματα που διαχειρίζεται. 2) Ο Α βρίσκει ένα πράγμα αξίας και, αντί να το παραδώσει στην πλησιέστερη αρχή, το ιδιοποιείται. 3) Ο Χ που έλαβε ένα αντικείμενο αξίας από τον Ψ για να το φυλάει, το ιδιοποιείται.

Πηγή: el.wikipedia.org

Η πληγή είναι παλιά και βαθιά στην Καισαριανή. Ο δήμος Καισαριανής δεν διαθέτει την καλύτερη γκάμα υπαλλήλων και αυτό γίνεται εμφανές σε κάθε ενέργεια, σε κάθε έγγραφο, σε κάθε εκδήλωση. Ούτε ένα δελτίο τύπου σωστό και αξιοπρεπές εμφανισιακά και συντακτικά δεν υπάρχει. Ούτε μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του σωστή και άρτια τεχνικά. Ελάχιστοι είναι οι υπάλληλοι που «αξίζουν τα λεφτά τους». Προφανώς αυτή η κατάσταση ενθαρρύνει τους «ατσίδες» και τους «αετονύχηδες» όχι μόνο να παρανομούν, αλλά και να «ζητάνε και τα ρέστα» από τους υπαλλήλους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Read more...

“Φέσια” ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ από επιχείρηση που έκανε κατάληψη πεζοδρομίων και παρακρατούσε το 5% που εισέπραττε (!!!) επί σειρά πολλών ετών στην Καισαριανή!!!

ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, ζητάει… συμβιβασμό!!!

Tι έκαναν οι μετά τον Σπ. Τζόκα διοικήσεις του δήμου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Ήταν η εποχή της διοίκησης Τζόκα, όταν «έσκασε σαν βόμβα» η είδηση ότι ο δήμος Καισαριανής έκανε κατάσχεση τραπεζοκαθισμάτων σε μια από τις πλέον γνωστές ταβέρνες της Καισαριανής. Μιας ταβέρνας που οι Συριζαίοι την είχαν στηρίξει παντοιοτρόπως και στην οποία έκανε τα «τραπεζώματά» της η κυρία Δούρου και οι «σωματοφύλακες» του Τσίπρα πριν από τις εκλογές του 2014-2015. Ναι, ΝΑΙ… Οι Συριζαίοι έδιναν τα λεφτά «τους» σε μια επιχείρηση η οποία χρωστούσε συστηματικά επί σειρά ετών στον δήμο Καισαριανής, του οποίοι προΐστατο ο Συριζαίος κ. Τζόκας!!! Ο επικεφαλής του τομέα Αυτοδοίκησης του Σύριζα!!! Αν θυμάμαι καλά, ο αντιδήμαρχος που «τόλμησε» να κάνει την κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων ήταν ο κ. Γιάννης Δήμος.

Read more...

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τα Μονοπάτια του Υμηττού

Γ. Πατούλης: «Αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Αττική. Θα την υποστηρίξουμε έμπρακτα όπως και κάθε άλλη,  που στόχο έχει την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών μας»


Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε και χαιρέτισε την τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας για τα μονοπάτια του Υμηττού, μεταξύ του υπ. Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη και του Προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πυροφυλάκιο Αργυρούπολης.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ