Warning: Creating default object from empty value in /home/zfigaurk/public_html/plugins/system/jat3/core/joomla/modulehelper.php on line 320
Καισαριανη

Καισαριανη

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας του Γιάννη Κούτρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Γιάννης Κούτρας και οι φιλοξενούμενοί του καλλιτέχνες Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ζουγανέλης, Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Μάκης Σεβίλογλου και Αγγελική Τουμπανάκη καθώς και οι μουσικοί της ορχήστρας, ανανεώνουν το ραντεβού τους με τις φίλες και φίλους τους για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Read more...

Γιατί, κύριε δήμαρχε, υπάρχουν "δύο μέτρα και δύο σταθμά" στη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καισαριανή;


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Πολλά, πάρα πολλά, ερωτήματα εξακολουθεί να δημιουργεί η λειτουργία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Καισαριανής. Μπορεί να έχει βελτιωθεί αισθητά η συνολική λειτουργία της επιτροπής, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν. Ερωτήματα που δεν είναι αυθαίρετα και κατά την κρίση καθενός, αλλά απορρέουν από τα ΕΓΓΡΑΦΑ των αποφάσεων της επιτροπής.

Read more...

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ εξακολουθεί να είναι ζητούμενο στον Δήμο Καισαριανής!!!

Λεφτά "πεταμένα από το παράθυρο" ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
και με ΑΓΝΩΣΤΟ εισηγητή!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Γηράσκω αεί διδασκόμενος… Διδασκόμενος ότι «όλοι ίδιο είναι», ή «τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς»… ή «φρούδες οι ελπίδες…» κλπ. κλπ. κλπ. Και όχι μόνο διδασκόμενος, αλλά και εσαεί εξοργιζόμενος, αφού διαπιστώνεις ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν»… Γι’ αυτό και η Καισαριανή βρίσκεται στον πάτο του βαρελιού της Αυτοδιοίκησης. Αφορμή για το σημερινό ξέσπασμα είναι η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που βλέπετε στην κορυφή. Απόφαση, ή μάλλον διατύπωση της απόφασης, που δημιουργεί βεβαιότητα ενός ακόμη «κουκουλώματος», ή μιας ακόμη ανικανότητας διεκπεραίωσης με διαφανή τρόπο μιας δημόσιας υπόθεσης. Προφανώς τζάμπα βιάστηκα να «πανηγυρίσω» την απόφαση του κ. δημάρχου να δώσει στη δημοσιότητα το ιστορικό της σκανδαλώδους απόφασης για την πληρωμή 5,000 ευρώ σε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου το οποίο έπαθε ζημιά από πτώση δέντρου σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο. Ήταν η τελευταία μέχρι σήμερα.

Read more...

“Αριστερές” “ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ” ιδεοληψίες…

Με ΨΕΥΤΙΚΟ δημοτικό συμβούλιο, κατασκευασμένο δηλαδή, έκλεισε
τον κύκλο της η δημοτική αρχή του τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, σημερινού ΣΥΡΙΖΑ...

Η “νέα Κοινωφελής”, η σημερινή ΚΕΔΗΚ, είχε ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ χρέη 363.000 ευρώ
τον πρώτο χρόνο, ενώ είχε και “εικονικές” δραστηριότητες
προκειμένου να επιχορηγηθεί από τον δήμο!!!  

Έντεκα (11) συναντήσεις είχε κάνει η δημοτική αρχή Τζόκα για την “αξιοποίηση”  
των “Ξύλινων”, αλλά… τελικά ναυάγησε η “αξιοποίηση” χωρίς καμία εξήγηση..!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Διαβάσαμε χτες την ανακοίνωση της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής που αφορά την ΚΕΔΗΚ. Αν κάποιος δεν γνωρίζει “πρόσωπα και πράγματα” ίσως πιστέψει ότι όσοι την προσυπογράφουν και την ασπάζονται είναι… ουρανοκατέβατοι στα κοινά της Καισαριανής και ιδιαίτερα της σημερινής ΚΕΔΗΚ, πρώην ΔΕΑΚ, πρώην ΔΕΚΑ κλπ. κλπ. ‘Ότι δεν έχουν ιδέα από το σύμπλεγμα των “κοινωφελών” επιχειρήσεων που έχουν φορτώσει ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια δραχμές  ή ΠΟΛΛΕΣ χιλιάδες ευρώ στις πλάτες των πολιτών της Καισαριανής…

Read more...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΔΗΚ


Μετά από τρεισήμισι μήνες παντελούς απραξίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΗΚ, της οποίας η Διοίκηση δεν συγκάλεσε ούτε μία συνεδρίαση, την 1η Ιουλίου συγκλήθηκε συνεδρίαση με βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης η Α΄ Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του 2020. Στην προφορική εισήγηση της Διοίκησης μια τεράστια έκπληξη περίμενε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προτάθηκε και ουσιαστικά αποφασίστηκε λόγω της πλειοψηφίας της Δημοτικής Αρχής στο ΔΣ της ΚΕΔΗΚ, να γίνει σύμβαση με ιδιώτη-εργολάβο, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για ενοικίαση εργαζομένων στις δομές της ΚΕΔΗΚ.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ