Καισαριανη

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ αυτοί που κάνουν τις "απάτες"!!!


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Άρχισε να ξεδιπλώνεται το «κουβάρι» των χιλιάδων ευρώ που βγαίνουν από το άδειο ταμείο του δήμου Καισαριανής και κατευθύνονται σε κάποιους κομματικούς τοποτηρητές, που παριστάνουν δήθεν τους «εθελοντές». Το χειρότερο είναι πως προσπαθούν να παραπλανήσουν τον κόσμο που τους πληρώνει, αποκρύπτοντας πόσα εισπράττει ο καθένας από αυτούς. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η αγωνιώδης προσπάθεια απόκρυψης, αφού τα λεφτά καταβάλλονται νόμιμα. Ίσως το «σύνδρομο του εθελοντισμού», το οποίο αρέσκονται να πλασάρουν, επιβάλλει την κρυψίνοια…

Read more...

Θα μας πουν, επιτέλους, οι τοποτηρητές του ΚΚΕ ποια είναι η "απάτη";

Θα μας πουν τίποτα για τις "συμφωνίες" που έκανε
το ΚΚΕ, ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, για
τη διαχείριση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ σταδίου;

 

Θα μας πουν, επίσης, ΑΝ και ΠΟΣΑ ένσημα έχουν
κολλήσει για τις εργαζόμενες, τις οποίες έχουν,
ΕΠΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ανασφάλιστες;

 


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Περνάνε οι μέρες, περνάνε οι εβδομάδες και εξακολουθεί να επικρατεί "άκρα του τάφου σιωπή" από τους πρώην συνδικαλιστές του Δημοσίου και νυν… "δημοτικούς άρχοντες" (!!!), τους οποίους έχει τοποθετήσει ο Περισσός για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά συμφέροντά του στην Καισαριανή… Εξακολουθούν να μη λένε στα "λαϊκά στρώματα", ποια είναι η "απάτη", την οποία κατήγγειλαν… ΑΝΩΝΥΜΑ!!! Αυτό είναι το κατάντημά τους: απαντάνε ΑΝΩΝΥΜΑ (κρυπτόμενοι πίσω από ένα "δελτίο τύπου" του δήμου) σε επώνυμο δημοσίευμα…

Read more...

"Απατεώνες και τζέντλεμεν"


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

απάτη θηλυκό

1. παραπλανητική πράξη με σκοπό την δυσανάλογη ωφέλεια

2. (νομικός όρος) ποινικό αδίκημα κατά το οποίο κάποιος αποσπά ξένη περιουσία για να ωφεληθεί ο ίδιος ή τρίτοι

3. (μεταφορικά) ψέμα, πλάνη

4. (συνεκδοχικά) αυτός που κάνει απάτες, ο απατεώνας

Πηγή: wiktionary.org

Μια εβδομάδα μετά το δημοσίευμά μου "Λεφτά υπάρχουν" στον δήμο Καισαριανής..!, οι «γνωστοί» σταλινίσκοι τοποτηρητές του Περισσού έβγαλαν άλλη μία ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ανακοίνωση. Με αυτήν, χαρακτηρίζουν… «απάτη» την ανάρτηση ολόκληρου του εγγράφου μισθοδοσίας με το όνομα ΕΝΟΣ αιρετού, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια του δήμου Καισαριανής!!! Εντάξει, είπαμε «αγράμματοι», αλλά μέχρις εκεί; Η «απάτη» περιγράφεται διεξοδικά, όπως βλέπετε στην κορυφή.

Read more...

Τα ψέματα του ΜΕΤΑ έχουν κοντά ποδάρια…


Ο λόγος για τη συνδικαλιστική παράταξη Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΕΑΣ) ή αλλιώς ΜΕΤΑ εργαζομένων Δήμου Καισαριανής που το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λασπολογία τα έχουνε κάνει επάγγελμα. Βγάζουν ανακοίνωση μόνο και μόνο για να την διαδώσουν στον ηλεκτρονικό τύπο, λειτουργούν ως προβοκάτορες. Δεν επιδιώκουν να την μοιράσουν στους εργαζόμενους του Δήμου γιατί ξέρουν ότι θα αποδοκιμαστούν για τις συκοφαντίες τους. Άλλωστε πριν δύο μήνες πήραν την απάντηση τους στις εκλογές του σωματείου, που οι εργαζόμενοι τους γύρισαν την πλάτη για μια ακόμη φορά και ακόμα δεν το έχουνε χωνέψει.

Read more...

Ανακοίνωση της ΕΑΣ Εργαζομένων δήμου Καισαριανής για την απόφαση του Δ.Σ. για τους συμβασιούχους

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ; ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!

ΑΠΟ ΕΡΓΑ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!


Απ’ την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι ο αγώνας των εργαζομένων στους ΟΤΑ, για την παραμονή των συμβασιούχων καθαριότητας στην εργασία, δεν έληξε και ότι κυβέρνηση και δημοτικές αρχές θα μας βρίσκουν μπροστά τους μέχρι την οριστική δικαίωση.

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ