Η “Μελίνα” είναι πάλι κοντά μας


Αρχίζει τις προβολές της για φέτος η «Μελίνα Μερκούρη» στην Ηλιούπολη. Για μια ακόμη χρονιά, η «Μελίνα» θα υποδεχτεί τους φίλους της 7ης τέχνης, για να απολαύσουν ένα επιλεγμένο πρόγραμμα ταινιών, οι οποίες διακρίθηκαν στα Όσκαρ και στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, αλλά και ταινιών που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι κι αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Στην έναρξη, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., θα τιμηθεί ο Ηλιουπολίτης καλλιτέχνης, που έχει λάμψει για πολλές δεκαετίες ως πρωταγωνιστής τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο, ο κ. Λάκης Κομνηνός. Για την πορεία και την προσφορά του θα μιλήσει ο σκηνοθέτης, κ. Μανούσος Μανουσάκης και θα ακολουθήσει η προβολή της τελευταίας του ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης», με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ταινίες ελλήνων σκηνοθετών που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους θεατές τη φετινή χρονιά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπως κάθε χρόνο. Δευτέρα και Τρίτη, η πρώτη προβολή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στους έφηβους και την Τετάρτη στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προβάλλονται βραβευμένες ταινίες κυρίως από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο, ενώ το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα απολαύσουμε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό και καλύπτουν όλα τα είδη, από την κωμωδία έως την περιπέτεια, από το δράμα έως το μιούζικαλ.

Για να δείτε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου πατήστε εδώ.

You are here: Οι γειτονιες μας ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ Η “Μελίνα” είναι πάλι κοντά μας