...και πέριξ

Ιστορικό αφιέρωμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης


Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μουσείων στις 18 Μαΐου 2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, επισκέφθηκαν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης αρκετοί επισκέπτες, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον Ιστορικό του Μουσείου και παρακολούθησαν σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην αίθουσα προβολής του Μουσείου μας. Επίσης, μας επισκέφθηκαν δημοτικά σχολεία της πόλης καθώς και το ειδικό σχολείο ‘ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’.

Read more...

Αρχίζουν τα καλοκαιρινά ραντεβού στο "Μελίνα Μερκούρη"


Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., αρχίζουν οι  προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» για το φετινό καλοκαίρι, με μία αναδρομή στις απαρχές της 7ης Τέχνης, προβάλλοντας μία από τις πιο γνωστές και κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Read more...

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς


Aπό 24/5/2017 έως 9/6/2017 και ώρα 24:00 ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων σε ηλεκτρονική μορφή για την εγγραφή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ στους Βρεφονηπιακούς- Παιδικούς σταθμούς.

Read more...

Νέα εικόνα και πάλι η κεντρική πλατεία


Συνεχώς αναζωογονείται όλο και περισσότερο και αποκτάει εντονότερη ζωή για όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης η Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

Read more...

Σκάνδαλο Ελληνικού: Αποχαρακτηρισμός 136 στρεμμάτων δάσους με το πιστόλι στον κρόταφο


Το πιστόλι στον κρόταφο του Δασάρχη Πειραιά, Π. Σακκά, αποχαρακτηρίστηκαν 136 στρέμματα δάσους στο Ελληνικό. Είναι χαρακτηριστικό το όργιο των πιέσεων και των εκβιασμών:

Read more...

You are here: Οι γειτονιες μας ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ